Πολιτική

Θεόδωρος Κατσανέβας: Στον Βελόπουλο ο πρώην γαμπρός του Ανδρέα Παπανδρέου

Θεόδωρος Κατσανέβας: Στον Βελόπουλο ο πρώην γαμπρός του Ανδρέα Παπανδρέου
Ο Θεόδωρος Κατσανέβας κατεβαίνει στις εκλογές με το κόμμα του Κυριάκου Βελόπουλου.

Ο Θεόδωρος Κατσανέβας είναι υποψήφιος με την Ελληνική λύση του Κυριάκου Βελόπουλου στη Β΄Αθήνας και στον Βόρειο Τομέα. Αυτό το γεγονός δεν είναι καθόλου τυχαίο καθώς ο οικονομολόγος ήταν στο πλευρό του Βελόπουλου από την πρώτη μέρα της δημιουργίας του κόμματος.

Ο Θεόδωρος Κατσανέβας εκτός από την υποψηφιότητα του βρίσκεται στα σημαντικότερα όργανα της  “Ελληνικής Λύσης” όπως είναι το πολιτικό συμβούλιο αλλά και η οικονομική επιτροπή του κόμματος. Παράλληλα έχει συμμετοχή σε ό,τι έχει να κάνει με τον οικονομικό τομέα που είναι και η ειδικότητα του.

Ο Κατσανέβας είναι ένας έμπειρος πολιτικός. Μπορεί να είναι εκτός βουλής για περίπου 15 χρόνια, αλλά μαζί με τον Κυριάκο Βελόπουλο, είναι οι μοναδικοί που έχουν μπει στη Βουλή στο παρελθόν.

Στις αρχές της εβδομάδας συναντήθηκαν όλοι σχεδόν οι υποψήφιοι βουλευτές της Αθήνας σε κεντρικό ξενοδοχείο, εκεί ο Κυριάκος Βελόπουλος τους παρουσίασε τους κεντρικούς άξονες αλλά και την γραμμή που θα ακολουθήσει η “Ελληνική Λύση” κατά την διάρκεια της προεκλογικής περιόδου. Για την ώρα  δεν έχει ανακοινωθεί κανένας από τους υποψήφιους βουλευτές. Αυτό αναμένεται να γίνει στις αρχές της επόμενης εβδομάδας.

Ο Θεόδωρος Κατσανέβας είναι Έλληνας πανεπιστημιακός και πολιτικός. Έχει διατελέσει Πρόεδρος του Ο.Α.Ε.Δ. (1981-1985), Διοικητής του Ι.Κ.Α. (1985-1989) και βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στην εκλογική περιφέρεια Β’ Αθήνας (1989-2004). Για ένα διάστημα ήταν γαμπρός του Ανδρέα Παπανδρέου, ως σύζυγος της κόρης του Σοφίας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments