Μedia

Survivor: Φήμες για deal Ατζούν – ΑΝΤ1

Survivor: Φήμες για deal Ατζούν – ΑΝΤ1
Ο παραγωγός του Survivor, Ατζούν Ιλίτζαλι φημολογείται ότι έχει συμφωνήσει να μεταφέρει όλα τα προγράμματα του στον ΑΝΤ1.

Μεγάλες αναμένεται να είναι οι αλλαγές στο τηλεοπτικό γίγνεσθαι της ερχόμενης σεζόν. Κι αυτό γιατί ο παραγωγός του Survivor, Ατζούν Ιλίτζαλί, φημολογείται ότι έχει ήδη συμφωνήσει να μεταφέρει τα προγράμματα του στον ΑΝΤ1. Τουλάχιστον, αυτό αναφέρει σε ρεπορτάζ του το «Sportime». Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, ο Τούρκος παραγωγός δεν τα βρήκε με το ΣΚΑΙ, το οποίο του έκανε πρόταση για το 2021 και όχι την επόμενη σεζόν.

Έτσι, οι ήδη υπάρχουσες συζητήσεις με τον ΑΝΤ1 πέρασαν σε πιο… σοβαρό επίπεδο, με τις δύο πλευρές να τα βρίσκουν σε όλα.

«Μπορεί στα τηλεοπτικά ρεπορτάζ και στα περιοδικά που ασχολούνται με το τηλεοπτικά δρώμενα να μη λέγεται ξεκάθαρα, ωστόσο είναι δεδομένο. Η συμφωνία του Ατζούν με τον ΑΝΤ1 έχει «κλειδώσει». Το Sportime από την αρχή σας είχε ενημερώσει προς τα πού πάει το πράγμα με τα προγράμματα του Τούρκου παραγωγού.

Survivor – ΑΝΤ1

Ο Ατζούν σε μερικά ζητήματα είναι κάθετος, κοφτός. Το είχε διαμηνύσει σε όλους τους τόνους. Το Survivor δεν πρόκειται να σταματήσει. Κι αν ακούγεται και λέγεται πως μπορεί οι δύο πλευρές, ΑΝΤ1 και Ατζούν, να έχουν κάνει μόνο θεωρητικές κουβέντες, να ξέρετε πως το έχουν προχωρήσει και μάλιστα ως το τέρμα. Το deal έχει κλειδώσει ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Ο Ατζούν δίνει τα προγράμματά του «πακέτο». Θεώρησε πως έχει κάνει την υποχώρησή του με το τέλος του Power of Love. Η τελευταία πρόταση του ΣΚΑΪ ήταν για Voice, My style Rocks και Ελλάδα Έχεις Ταλέντο και το Survivor το 2021! Όχι δηλαδή την επόμενη σεζόν. Ο Τούρκος παραγωγός δεν το συζήτησε καν, αφού έχει ήδη σχέδιο για Survivor All Star. Επομένως παίρνει τα τσανάκια του και πάει στο κανάλι του Αμαρουσίου.

Ήδη από τον ΣΚΑΪ σταμάτησαν να προβάλλονται τα τρέιλερ για το επόμενο Voice, τα γυρίσματα του οποίου ξεκινούν τον ερχόμενο Σεπτέμβρη. Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου όλα δείχνουν πως τα προγράμματα του Ατζούν τη νέα τηλεοπτική σεζόν θα τα δούμε στον ΑΝΤ1. Μένουν μόνοι τζίφρες και να οριστεί το πότε και ποιες ώρες θα προβάλλονται. Όμως μιλάνε για ένα deal κλεισμένο πια…

Πρόσφατα έχει δηλώσει «ανοικτός» σε ενδεχόμενο συμμετοχής του στο All Star Survivor ο Γιώργος Αγγελόπουλος. Επιλογή που σαφώς και υπόσχεται πολύ καλύτερα νούμερα τηλεθέασης», αναφέρει χαρακτηριστικά το ρεπορτάζ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments