Αθλητισμός

Ηρακλής: Ο λόγος του “όχι” του Αχιλλέα Μπέου

Ηρακλής: Ο λόγος του “όχι” του Αχιλλέα Μπέου
Σε αδιέξοδο βρίσκεται ο Τομ Παπαδόπουλος για την επόμενη ημέρα στην ΠΑΕ Ηρακλής, μετά την εξέλιξη που είχαν οι συζητήσεις του με τον Αχιλλέα Μπέο.

Στο απόλυτο αδιέξοδο βρίσκεται πλέον ο Ηρακλής, καθώς η συνάντηση του Τομ Παπαδόπουλου με τον Αχιλλέα Μπέο οδηγήθηκε σε… ναυάγιο. Οι δύο άνδρες συζήτησαν για το ενδεχόμενο ο «Γηραιός» να αγοράσει το ΑΦΜ του Βόλου, όμως υπήρξε μεγάλη απόσταση στο οικονομικό κομμάτι. Οι συζητήσεις κάπως έτσι οδηγήθηκαν σε… ναυάγιο, με αποτέλεσμα το μέλλον του Ηρακλή να είναι αβέβαιο, καθώς δεν υπάρχει κάποια εναλλακτική τουλάχιστον προς το παρόν.

Γιατί όμως ναυάγησε το deal της πώλησης; Καλά πληροφορημένες πηγές του metrosport αναφέρουν ότι το τίμημα προσδιορίστηκε στα 2 εκατ. ευρώ και θα καταβάλλονταν σε βάθος τριετίας. Ο κ. Παπαδόπουλος όμως δεν έπεισε τον κ. Μπέο, μ’ αυτά που του είπε, ότι είναι ένας αγοραστής που μπορεί να εγγυηθεί την ασφάλεια της καταβολής του τιμήματος.

Αυτός είναι και ο λόγος που προφασίστηκε τεχνικές δυσκολίες, όπως η μετοίκηση της ομάδας στη Θεσσαλονίκη, ώστε να μην προχωρήσει το deal. O Παπαδόπουλος λοιπόν απέδειξε για μία ακόμη φορά ότι προσεγγίζει εκτός της ελληνικής πραγματικότητας το επαγγελματικό ποδόσφαιρο και δεν πείθει ότι μπορεί να είναι συνεπής στις υποχρεώσεις του.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments