Διεθνή

Νέα Υόρκη: Ελικόπτερο συνετρίβη σε κτίριο (vids)

Νέα Υόρκη: Ελικόπτερο συνετρίβη σε κτίριο (vids)
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο πιλότος του ελικοπτέρου είναι νεκρός. Το ατύχημα συνέβη ενώ επιχειρούσε αναγκαστική προσγείωση.

Συναγερμός σήμανε στην Νέα Υόρκη, καθώς ένα ελικόπτερο συνετρίβη σε κτίριο στο Μανχάταν, σύμφωνα με την Πυροσβεστική της Νέας Υόρκης. Στο σημείο βρίσκονται δυνάμεις της Πυροσβεστικής. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο πιλότος είναι νεκρός ενώ θεωρείται ότι το ατύχημα συνέβη ενώ επιχειρούσε αναγκαστική προσγείωση.

Το ελικόπτερο έπεσε σε κτίριο στην 7η Λεωφόρο με τον πιλότο να αναγκάζεται να προχωρήσει σε αναγκαστική προσγείωση ενώ έχει τραυματιστεί. Η αστυνομία απέκλεισε την κυκλοφορία στην περιοχή. Σύμφωνα με ανάρτηση της πυροσβεστικής υπηρεσίας στο Twitter, πυροσβέστες έχουν σπεύσει στο σημείο που κατέπεσε το ελικόπτερο, ενώ το περιστατικό εκτυλίχθηκε εν μέσω βροχερού καιρού. Σύμφωνα με το CNBC, πρόκειται για ένα κτίριο 54 ορόφων, το Axa Equitable Center, όπου στεγάζονται γραφεία της BNP Paribas, της Citibank και της δικηγορικής εταιρείας Willkie Farr & Gallagher.

Σύμφωνα με το Associated Press η συντριβή του ελικοπτέρου συνέβη περίπου στις 2 η ώρα το μεσημέρι τοπική ώρα. Οι άνθρωποι που βρίσκονταν στο κτίριο αναφέρουν ότι αισθάνθηκαν ότι το κτίριο «έτρεμε».

Από την πτώση του ελικοπτέρου προκλήθηκε πυρκαγιά, ανακοίνωσε η πυροσβεστική υπηρεσία της Νέας Υόρκης

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments