Διεθνή

Νέα Υόρκη: Η “τρελή” πορεία του ελικοπτέρου λίγο πριν τη συντριβή

Νέα Υόρκη: Η “τρελή” πορεία του ελικοπτέρου λίγο πριν τη συντριβή
Βίντεο ντοκουμέντο καταγράφει την «τρελή»΄πορεία του ελικοπτέρου λίγο πριν την πρόσκρουση στην ταράτσα ενός κτιρίου στη Νέα Υόρκη.

Το γύρο του κόσμου έχει κάνει η είδηση της συντριβής ενός ελικοπτέρου σε κτήριο του Μανχάταν, στη Νέα Υόρκη. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο πιλότος είναι νεκρός ενώ πιθανολογείται ότι το ατύχημα συνέβη ενώ επιχειρούσε αναγκαστική προσγείωση. Το ελικόπτερο έπεσε σε κτίριο στην 7η Λεωφόρο με τον πιλότο να αναγκάζεται να προχωρήσει σε αναγκαστική προσγείωση ενώ έχει τραυματιστεί.

Εδώ και λίγη ώρα, ένα βίντεο που δείχνει την «τρελή» πορεία του αεροσκάφους έχει δει το φως της δημοσιότητας. Όπως φαίνεται και στο βίντεο το ελικόπτερο άρχισε να χάνει ξαφνικά ύψος και φαίνεται η προσπάθεια να σταθεροποιήσει την τροχιά του και να ανακτήσει και πάλι το ύψος του, ελάχιστα δευτερόλεπτα προτού πέσει στο κτίριο στη Νέα Υόρκη.

Οι μέχρι τώρα πληροφορίες από τις αρχές στη Νέα Υόρκη κάνουν λόγο για ένα νεκρό στο σημείο που κατέπεσε το ελικόπτερο, με τις έρευνες να συνεχίζονται.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments