Video

Κριστιάνο σε Ντε Λιχτ: «Έρχεσαι στη Γιουβέντους;»

Κριστιάνο σε Ντε Λιχτ: «Έρχεσαι στη Γιουβέντους;»
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο θέλησε να κάνει... μεταγραφή για λογαριασμό της Γιουβέντους τον Ντε Λιχτ.

Ο τελικός του Nations League μόλις είχε ολοκληρωθεί με την Πορτογαλία να νικά την Ολλανδία (1-0) και τους παίκτες των δύο ομάδων να χαιρετιούνται στον αγωνιστικό χώρο. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο προσέγγισε τον Ματάις Ντε Λιχτ και θέλησε να βγάλει… είδηση.

«Θα έρθεις στη Γιουβέντους;», τον ρώτησε.

Ο νεαρός αμυντικός του Άγιαξ μίλησε για αυτό στην ολλανδική TV. «Στην αρχή δεν τον κατάλαβα. Με έπιασε λίγο απροετοίμαστο, εξεπλάγην και γι’ αυτό χαμογέλασα.

Όμως δεν απάντησα. Μετά από το ματς που είχαμε χάσει μόνο αυτό είχα στο μυαλό μου», ανέφερε.

Δείτε το βίντεο:

Πορτογαλία – Ολλανδία 1-0

Η Πορτογαλία κατέκτησε το τρόπαιο στο παρθενικό Nations League της UEFA, επικρατώντας 1-0 της Ολλανδίας στον τελικό, που διεξήχθη στο «Ντραγκάο» του Πόρτο. Τρία χρόνια μετά το θρίαμβο στο EURO 2016, η ομάδα του Φερνάντο Σάντος πανηγύρισε το δεύτερο διεθνές της τρόπαιο, χάρη στο γκολ που πέτυχε στο 60′ ο Γκονσάλο Γκουέδες με σουτ μέσα από την περιοχή, μετά από ωραίο «σπάσιμο» της μπάλας από τον Μπερνάρντο Σίλβα.

Οι Πορτογάλοι ήταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης και, ιδιαίτερα στο β΄ ημίχρονο, δημιούργησαν αρκετές επικίνδυνες φάσεις στην εστία του Σίλεσεν. Οι «Oράνιε» προσπάθησαν στα τελευταία λεπτά να αντιδράσουν, αλλά φάνηκαν να μην έχουν πολλές δυνάμεις, καθώς είχαν παίξει ημιτελικό μία ημέρα αργότερα και 30 λεπτά περισσότερο από τους γηπεδούχους.

Η ομάδα του Ρόναλντ Κούμαν ήταν ανώτερη στα πρώτα 25 λεπτά του αγώνα, έχοντας την πρωτοβουλία των κινήσεων, δίχως όμως να μπορεί να απειλήσει ουσιαστικά την αντίπαλο της. Και αυτό γιατί η Πορτογαλία δεν… επέτρεπε το παραμικρό στα μετόπισθεν της, ενώ στο δεύτερο μισό του πρώτου ημιχρόνου μάλιστα, βγήκε μπροστά και άρχισε να απειλεί.

Οι πρωταθλητές Ευρώπης δοκίμασαν την τύχη τους κατά βάση με μακρινά σουτ, αλλά οι προσπάθειες των Φερνάντες (30′), Μπερνάρντο Σίλβα (38′) και Ρονάλντο (41′) βρήκαν τον Σίλεσεν σε ετοιμότητα.

Eμφανώς καλύτερος ο ρυθμός στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους, με την Πορτογαλία να συνεχίζει όπως έκλεισε το πρώτο 45λεπτο και να βρίσκει το γκολ στο 61′ με τον Γκέδες. Ο Μπερνάρντο Σίλβα ελίχθηκε ωραία έξω από την περιοχή των «οράνιε», πάσαρε στον άσο της Βαλένθια και εκείνος με ωραίο σουτ νίκησε τον Σίλεσεν για το 1-0.  Στη συνέχεια οι Ολλανδοί ανέβηκαν, προσπάθησαν να πιέσουν όμως τόσο η λειτουργία της αμυντικής γραμμής των Πορτογάλων, όσο και ο σταθερός Ρουί Πατρίσιο, δεν άφησαν περιθώρια στην Ολλανδία.

Πορτογαλία (Φερνάντο Σάντος): Ρουί Πατρίσιο, Σεμέδο, Ρούμπεν Ντίας, Φόντε, Γκερέιρο, Ντανίλο, Καρβάλιο (90+3′ Νέβες), Φερνάντες (81′ Μουτίνιο), Ρονάλντο, Μπερνάρντο Σίλβα, Γκέδες (75′ Ράφα Σίλβα)

Ολλανδία (Ρόναλντ Κούμαν): Σίλεσεν, Ντάμφρις, Ντε Λιχτ, Φαν Ντάικ, Μπλιντ, Ντε Ρουν (81′ Ντε Γιονγκ), Ντε Γιονγκ, Βαϊνάλντουμ, Μπέργκβαϊν (60′ Φαν Ντε Μπεκ), Μπάμπελ (46′ Πρόμες), Ντεπάι

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments