Video

Survivor 10/6/19: H Αφροδίτη “έδωσε” τους συμπαίκτες της στην Δαλάκα (vid)

Survivor 10/6/19: H Αφροδίτη “έδωσε” τους συμπαίκτες της στην Δαλάκα (vid)
Η Αφροδίτη ενημέρωσε την Κατερίνα Δαλάκα για όσα λένε οι άλλοι παίκτες του Survivor πίσω από την πλάτη της.

Το Survivor δεν έχει μόνο αγωνίσματα και εντάσεις. Με τόσους διαφορετικούς χαρακτήρες και τις συνθήκες ζωής, είναι λογικό να υπάρχει και πολλές ίντριγκες, αλλά και φιλίες. Μια τέτοια έχει αναπτυχθεί ανάμεσα στην Αφροδίτη Σκαφίδα και την Κατερίνα Δαλάκα όταν η δεύτερη πήγε στον Άγιο Δομίνικο. Όλα αυτά όσο το παιχνίδι παιζόταν ανάμεσα σε Ελλάδα και Τουρκία. Στην πορεία, η Κατερίνα Δαλάκα ήρθε σε κόντρα με πολλούς παίκτες της απέναντι ομάδας, κατηγορώντας Έλληνες συμμετέχοντες ως υπεύθυνους για όσα γνωρίζει ο Μπορά για εκείνη.

Στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor, η Αφροδίτη συνάντησε στο δάσος την Δαλάκα και «κάρφωσε» τους Έλληνες παίκτες που την «θάβουν» στην άσπρη ομάδα. Μάλιστα, της ζήτησε και συγγνώμη επειδή την έβαλε στη διαδικασία επιλογής ανάμεσα στους συμπαίκτες της για την επικοινωνία.

View this post on Instagram

A post shared by Survivor Greece (@survivorgreece)

“Δεν μου άρεσε καθόλου ο τρόπος που σου μίλησε ο Μπόρα, ήταν πάρα πολύ άσχημος. Το να λες σε κάποιον ότι δεν έχει πάρει μέρος σε Ολυμπιάδα, εγώ το κατακρίνω», είπε η Αφροδίτη και η Κατερίνα επισήμανε πως: «Ξέρει ο Μπόρα για τη ζωή μου ότι έχω βγει Βαλκανιονίκης, ότι πέρυσι βγήκε δεύτερη, εγώ δεν ξέρω τίποτα για τη ζωή του. Άρα κάποιος από την ελληνική πλευρά της ομάδας σου είπε κάποια πράγματα άσχημα για μένα γιατί δεν τον γνωρίζω προσωπικά».

«Η αλήθεια είναι ότι κι εγώ επηρεάζομαι μερικές φορές από τον Νίκο και τον Κυριάκο γιατί έχουν μιλήσει άσχημα και ο Χικμέτ μιλούσε άσχημα για σένα. Εμένα δεν μου άρεσε αυτό», εξομολογήθηκε η Αφροδίτη Σκαφίδα. «Η Κατερίνα Δαλάκα ποτέ δεν μίλησε άσχημα για μένα», πρόσθεσε αργότερα μιλώντας στην κάμερα του Survivor.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments