Αθλητισμός

Παναθηναϊκός: Τσεκάρει την περίπτωση Εντούρ

Παναθηναϊκός: Τσεκάρει την περίπτωση Εντούρ
Ο Παναθηναϊκός φέρεται να ενδιαφέρεται για τον Μορίς Εντούρ της Ουνίκς Καζάν. Ποιες οι δυσκολίες στην περίπτωση του.

Ο Παναθηναϊκός ετοιμάζεται να πανηγυρίσει την κατάκτηση ενός ακόμη νταμπλ. Οι «πράσινοι» έκαναν με άνεση το 1-0 στους τελικούς κόντρα στον Προμηθέα Πάτρας και θέλουν δύο ακόμη νίκες για να πανηγυρίσουν τον τίτλο στη Basket League. Παρόλα αυτά, στις τάξεις του «τριφυλλιού» έχει ήδη αρχίσει και ο σχεδιασμός για την ερχόμενη σεζόν. Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος θέλει να ενισχύσει ακόμη περισσότερο την ομάδα ενόψει της νέας σεζόν. Άλλωστε, ο στόχος της πρόκρισης στο Final Four της Euroleague είναι αυτός που «καίει» τον Παναθηναϊκό.

Έτσι, οι «πράσινοι» έχουν αρχίσει να ανοίγουν τα ραντάρ τους, ψάχνοντας παίκτες που θα τους βοηθήσουν στο στόχο τους. Ένα από τα ονόματα που ακούστηκε εσχάτως, είναι αυτό του Μορίς Εντούρ. Ο Σενεγαλέζος πάουερ φόργουορντ αγωνίζεται στην Ούνικς Καζάν και έχει ύψος 2.06. Στο φετινό Eurocup μέτρησε 9.6 πόντους, 4.2 ριμπάουντ και 1.2 μπλοκ σε 21 λεπτά συμμετοχής.

«Σύμφωνα με φήμες από την Ρωσία, ο Μόρις Εντουρ είναι στόχος του Παναθηναικού. Οι πράσινοι έχουν τον ψηλό της Ούνικς ψηλά στην λίστα τους», αναφέρεται χαρακτηριστικά στο δημοσίευμα.

Παναθηναϊκός: Οι δυσκολίες για Εντούρ

Ο Παναθηναϊκός ναι μεν ενδιαφέρεται για την περίπτωση του Μορίς Εντούρ, αλλά υπάρχουν κάποιες δυσκολίες. Κι αυτό γιατί, ο Σενεγαλέζος φόργουορντ έχει ακόμη οψιόν ανανέωσης για ένα χρόνο με την Ούνικς Καζάν, η οποία και θα ήθελε να τον διατηρήσει στο ρόστερ της. Ωστόσο, σύμφωνα με τον Λιθουανό δημοσιογράφο, Άντρει Σαζόνοβ, κομβικό ρόλο θα παίξει το αν η ρωσική ομάδα θα πάρει την Wildcard για την Euroleague της επόμενης σεζόν.

«Οι πιθανότητες του να πάει στον Παναθηναϊκό ο Μόρις Εντουρ δεν είναι πολλές. Η ομάδα του έχει οψιόν για άλλον έναν χρόνο. Περιμένουν την απόφαση της Ευρωλίγκας για την wild card», αναφέρει χαρακτηριστικά ο Σαζόνοφ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments