Video

Ελλάδα – Αρμενία: Με αρκετές αλλαγές η ενδεκάδα της εθνικής

Ελλάδα – Αρμενία: Με αρκετές αλλαγές η ενδεκάδα της εθνικής
Ελλάδα - Αρμενία: Με πέντε αλλαγές σε σχέση με το ματς κόντρα στην Ιταλία θα παραταχθεί η Ελλάδα απέναντι στην Αρμενία.

Ελλάδα – Αρμενία: Αρκετά αλλαγμένη είναι η ενδεκάδα της Εθνικής Ελλάδας στο παιχνίδι κόντρα στην Αρμενία για τα προκριματικά του Euro 2020. Κι αυτό γιατί ο Άγγελος Αναστασιάδης αποφάσισε να προχωρήσει σε πέντε αλλαγές προσώπων σε σχέση με το ματς απέναντι στην Ιταλία. Ο Βλαχοδήμος παίρνει την θέση του Μπάρκα στα γκολπόστ, ο Σιόβας θα αγωνιστεί αντί του Μανωλά στο κέντρο της άμυνας, πλάι στον Σωκράτη Παπασταθόπουλο.

Ο Κούτρης ξεκινάει αριστερά αντί του Σταφυλίδη και δεξιά ο Μαυρίας, με τον Ζέκα να επιστρέφει στη φυσική του θέση, στον άξονα δίπλα στον Σάμαρη. Ο Πέλκας ως αριστερός εξτρέμ αντί του Κολοβού, δεξιά ο Μασούρας και στην κορυφή της επίθεσης ο Κουλούρης, με τον Φορτούνη πίσω του σε ρόλο οργανωτή.

Η ενδεκάδα της Εθνικής: Βλαχοδήμος, Σιόβας, Παπασταθόπουλος, Κούτρης, Μαυρίας, Ζέκα, Σάμαρης, Μασούρας, Πέλκας, Φορτούνης, Κουλούρης.

Η ενδεκάδα της Αρμενίας: Αϊραπετιάν, Χαρογιάν, Γκριγοριάν Α., Μκρτσιάν, Γκαζαριάν, Μπαρσεγκιάν, Χοφνανισιάν Α., Μχιταριάν, Χαμπαρτσουμιάν, Καραπετιάν, Ισκανιάν.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments