Video

Ο μισθοφόρος του Survivor με αιθέρια ύπαρξη στη Μύκονο (vid)

Ο μισθοφόρος του Survivor με αιθέρια ύπαρξη στη Μύκονο (vid)
Ο Κώστας Αναγνωστόπουλος, γνωστός και ως ο μισθοφόρος του Survivor, βρέθηκε σε παραλία της Μυκόνου και η εντυπωσιακή μελαχρινή συνοδός του τράβηξε όλα τα βλέμματα πάνω της με το καλλίγραμμο κορμί της.

Οι παραλίες στη Μύκονο γεμίζουν σιγά σιγά από κόσμο και καθημερινά επισκέπτονται το νησί των Ανέμων χιλιάδες τουρίστες, αλλά και εκπρόσωποι της εγχώριας showbiz. Ένας από αυτούς και ο μισθοφόρος του Survivor και του Nomads, κατά κόσμον Κώστας Αναγνωστόπουλος, ο οποίος έφτασε στο νησί των Ανέμων και τα περνάει υπέροχα.

Η κάμερα του Mykonos Live TV τον εντόπισε στο Kensho στην Ψαρρού να απολαμβάνει τις αχτίδες του ήλιου παρέα με αιθέρια ύπαρξη αγνώστων λοιπών στοιχείων. Η μελαχρινή συνοδός του τράβηξε πολλά βλέμματα θαυμασμού χάρη στο καλλίγραμμο κορμί της. Ο πρώην παίκτης των ριάλιτι επιβίωσης του Σκάι και του ΑΝΤ1, Κώστας Αναγνωστόπουλος, έχει κάνει πολλές γυναικείες καρδιές να χτυπούν δυνατά τους τελευταίους μήνες, ενώ η αναγνωρισιμότητά του τον βοήθησε να εκλεγεί δημοτικός σύμβουλος Αγίας Παρασκευής στις πρόσφατες εκλογές.

  • Δείτε τα πλάνα του Mykonos LiveTV:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments