Lifestyle

‘Εφη Σαρρή: “Έχει να με αγγίξει άντρας 20 χρόνια”

‘Εφη Σαρρή: “Έχει να με αγγίξει άντρας 20 χρόνια”
Η Έφη Σαρρή προέβη σε μια... απίθανη δήλωση, λέγοντας ότι απέχει από τη σεξουαλική πράξη εδώ και... 20 χρόνια.

Άστραψε και βρόντηξε με τις δηλώσεις της η Έφη Σαρρή. Η εκρηκτική τραγουδίστρια, η οποία βρέθηκε εχθές σε εκδήλωση και μπροστά στις κάμερες και τους δημοσιογράφους αποφάσισε να αποκαλύψει την αποχή της από τα….κρεβάτια τα ξένα!

Η γνωστή τραγουδίστρια όταν ρωτήθηκε πως κρατιέται νέα μετά από τόσο χρόνια, εκείνη απάντησε ότι κάνει αποχή από το τη σεξουαλική πράξη τα τελευταία… 20 χρόνια. Μάλιστα, η Έφη Σαρρή δήλωσε πως ετοιμάζεται οσονούπω να μπει σε οίκο ευγηρίας για να κάνει περιοδεία, ενώ αστειευόμενη ανέφερε πως έγινε 80 χρονών!

Δείτε τις δηλώσεις της:

Έφη Σαρρή

Η Έφη Σαρρή (γεν. Ιφιγένεια Ταρινίδου, Θεσσαλονίκη, 18 Νοεμβρίου 1958 είναι Ελληνίδα λαϊκή τραγουδίστρια. Κατοικεί στον Άλιμο. Το Μάρτιο του 2011 γράφτηκε πως η Σαρρή έκανε απόπειρα αυτοκτονίας με χάπια. Σε αυτή την πράξη την οδήγησαν οι ύβρεις του Λάκη Λαζόπουλου, και οι αμφιβολίες για τη δημόσια εικόνα που η ίδια είχε δημιουργήσει. Ωστόσο, σε νεότερή της συνέντευξη το διέψευσε.

Το 2012 υπήρξαν φήμες ότι έμεινε σε μοναστήρι για 20 ημέρες. Ο λόγος ήταν, όπως η ίδια δήλωσε, ο διασυρμός της από τον ηθοποιό και κωμικό, Λάκη Λαζόπουλο. Δήλωσε συγκεκριμένα στο περιοδικό Down Town: «Όταν ο Λάκης Λαζόπουλος ξεκίνησε να με ειρωνεύεται μέσα από την εκπομπή του, να κάνει όλα αυτά τα αίσχη εναντίον μου, να μου βιάζει την ψυχή. Ήταν η στιγμή εκείνη που πήρα από μόνη μου τηλέφωνο ένα βράδυ σε γυναικείο μοναστήρι». Βέβαια, σε τηλεοπτική της συνέντευξη το 2017, διέψευσε τις προηγούμενες δηλώσεις της, λέγοντας πως δεν πήγε ποτέ σε μοναστήρι χαρακτηρίζοντάς το «το μεγαλύτερο ψέμα που είπε ποτέ». Στις 4 Μαΐου του 2016, έπεσε θύμα ληστείας στο σπίτι της.

Καριέρα

Ξεκίνησε να ασχολείται επαγγελματικά με το τραγούδι στην ηλικία των 17 ετών, ενώ ήταν ακόμη μαθήτρια. Η ίδια έχει δηλώσει ότι ο αρχικός της στόχος ήταν να γίνει γιατρός, όμως την κέρδισε τελικά το τραγούδι. Η Σαρρή εμφανίστηκε στη δισκογραφία το 1984 με τη συμμετοχή της στο δίσκο Μια Βραδιά στα Μπουζούκια 2. Το 1987 ήταν ανάμεσα στους υποψήφιους για την εκπροσώπηση της χώρας στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision. Το 1989 κυκλοφόρησε ο πρώτος προσωπικός δίσκος της Πόσες Νύχτες. Ακολούθησαν οι δίσκοι Σεισμός Ερωτικός (1991), Όλο και πιο Πολύ (1992), Πετάω (1994), Μέθυσε η Νύχτα (1995).

Το 1997 κυκλοφόρησε ο δίσκος Αδύνατον με 10 τραγούδια του Νίκου Καρβέλα. Το 1998 ακολούθησε ο δίσκος Τετ α Τετ, ξανά με τραγούδια του Νίκου Καρβέλα και ένα χρόνο αργότερα το άλμπουμ Θ’ Αλλάξεις Γνώμη.

Η πρώτη μεγάλη της επιτυχία ήρθε το 1991 και ήταν το τραγούδι Σεισμός ερωτικός. Άλλα γνωστά της τραγούδια είναι το Τι Είχαμε τι Χάσαμε, Εγώ για Μένα, Αδύνατον, Απωθημένο, Αυτόν τον άνθρωπο εγώ τον αγαπάω, Όλα εξαρτώνται, Ζεις, Στα κρεβάτια τα ξένα, Κλαίμε κι οι δυο, Αφού μ΄ αρέσεις, Ποτέ μου δεν περίμενα, Γυμνός μες την Ελλάδα, Μάλλον, Γυναίκα ολοκαύτωμα, Αττική Οδός, Άντρες, Σ’ αγαπώ, Σταυρώστε με, Οι δικηγόροι, Αύριο παντρεύομαι, Ηλεκτροπληξία, Αγόρι καλοκαιρινό, Αφρικανός.

Επανήλθε στο χώρο της μουσικής στις 20 Ιουνίου του 2016, με το τραγούδι Μη μου πεις το Ζώδιό σου, βγάλε μόνο το Μαγιώ σου, για το οποίο πραγματοποίησε φωτογράφιση στο περιοδικό Down Town. Το 2017 κυκλοφόρησε νέο τραγούδι με τίτλο: Το φυλαχτό μου. Έχει συνεργαστεί με μεγάλα ονόματα της ελληνικής δισκογραφίας όπως ο Γιάννης Πάριος, η Λίτσα Διαμάντη, η Άντζελα Δημητρίου, η Σαμπρίνα, Γιώργος Πάριος, Άντζυ Σαμίου κα.

Η Σαρρή έχει ασχοληθεί στο παρελθόν με την πολιτική, ενώ πρόσφατα δήλωσε πως το κεφάλαιο αυτό δεν έχει, ακόμη, λήξει γι’ αυτή.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments