Μedia

Open: «Τελειώνει» πρωτοκλασάτο στέλεχος του καναλιού

Open: «Τελειώνει» πρωτοκλασάτο στέλεχος του καναλιού
Σύμφωνα με δημοσιεύματα ο Ιβάν Σαββίδης πήρε την απόφαση να "τελειώσει" ένα πρωτοκλασάτο στέλεχος του Open.

Ο Ιβάν Σαββίδης έχει επενδύσει πολλά χρήματα στον τηλεοπτικό σταθμό Open. Το ρόστερ του καναλιού εξοπλίστηκε από μεγάλα ονόματα των media και ακριβές παραγωγές. Ωστόσο τα νούμερα τηλεθέασης δεν είναι τέτοια που να δικαιολογούν τα λεφτά που έχουν επενδυθεί.

Σε αυτές τις περιπτώσεις κάποιος πρέπει να χρεωθεί την αποτυχία. Αυτός είναι ο Τζώνη Καλημέρης που ήδη έχει ενημερωθεί πως δεν θα ανήκει πλέον στο δυναμικό του καναλιού. Την ανακοίνωση στον διευθύνοντα σύμβουλο του Open για τη λύση της συνεργασίας τους έκανε το δεξί χέρι του Ιβάν Σαββίδη, Αρτούρ Νταβιντιάν.

Όλα τα παραπάνω βασίζονται στο ρεπορτάζ της εφημερίδας ESPRESO. Αναλυτικά το δημοσίευμα αναφέρει: Η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται, αλλά η Πέμπτη 13 Ιουνίου φαίνεται ότι για ένα στέλεχος του Open δεν ήταν και η καλύτερη. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Μαρίας Ανδρέου στην Espresso, ο Τζώνη Καλημέρης δεν ανήκει πλέον στο δυναμικό του καναλιού. Την ανακοίνωση στον διευθύνοντα σύμβουλο του Open για τη λύση της συνεργασίας τους έκανε το δεξί χέρι του Ιβάν Σαββίδη, Αρτούρ Νταβιντιάν.

Από την προηγούμενη Πέμπτη γίνονταν διεξοδικές συζητήσεις μεταξύ του Τζώνη Καλημέρη και της προέδρου του διοικητικού συμβουλίου Λουντμίλα Μποροντίνα για την πορεία του καναλιού. Σε αυτές τις συζητήσεις του τόνισε ότι δεν είναι ικανοποιημένη από τα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης, όταν ο σταθμός έχει κάνει τεράστιες επενδύσεις και έχει φιλοξενήσει στο πρόγραμμά του υψηλού προϋπολογισμού παραγωγές. Με λίγα λόγια, ο Τζώνη Καλημέρης χρεώθηκε από τη διοίκηση του Open λανθασμένες επιλογές τόσο στον ψυχαγωγικό τομέα όσο και στον ενημερωτικό.

Σύμφωνα με άλλη πηγή που επικαλείται η εφημερίδα, αυτό είναι το πρώτο κύμα απολύσεων στο Open (στο τέλος του μήνα θα ακολουθήσει το διαζύγιο από την Έλλη Στάη). Μέσα στο καλοκαίρι θα έρθει δεύτερο τσουνάμι, το οποίο, ενδεχομένως να συμπαρασύρει και τη διευθύντρια προγράμματος Άλκηστη Μαραγκουδάκη, η οποία βολιδοσκοπείται για την ίδια θέση στο ΟΝΕ, το νέο κανάλι του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Όπως είναι φυσικό, στο OPEN επικρατεί πανικός, καθώς φεύγοντας ο Τζώνη Καλημέρης από το πόστο του, αφήνει σε γενική αβεβαιότητα εταιρείες τηλεοπτικών παραγωγών αλλά και απλήρωτους σκηνοθέτες, σεναριογράφους, τεχνικούς και ηθοποιούς. Από την άλλη πλευρά, οι Νίκος Μουτσινάς, Κατερίνα Καινούργιου και Σίσσυ Χρηστίδου είναι οι μόνοι παρουσιαστές που μπορούν να κάνουν ήρεμες καλοκαιρινές διακοπές, καθώς έχουν τη διαβεβαίωση της Λουντμίλα Μποροντίνα ότι συνεχίζουν τη νέα σεζόν, ενώ όλο το υπόλοιπο πρόγραμμα είναι στον αέρα.

Περισσότερα
Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Δείτε την πολιτική μας κάνοντας κλικ εδώ.
Αποδέχομαι