Μedia

Survivor: Που “κολλάει” η συμφωνία του Ατζούν με τον ΑΝΤ1

Survivor: Που “κολλάει” η συμφωνία του Ατζούν με τον ΑΝΤ1
Ο παραγωγός του Survivor, Ατζούν Ιλίτζαλι, βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με τον ΑΝΤ1, με κάποιες λεπτομέρειες να τους χωρίζουν από τις υπογραφές.

Εδώ και λίγο καιρό έχει αναπτυχθεί η φημολογία περί συμφωνίας του Ατζούν Ιλίτζαλι με τον ΑΝΤ1 για την μεταφορά των προγραμμάτων του εκεί. Ο παραγωγός του Survivor τα έχει «σπάσει» με τον ΣΚΑΙ, καθώς το κανάλι του Φαλήρου, του έκανε πρόταση για το 2021 και όχι την επόμενη σεζόν. Έτσι, ο ίδιος προχώρησε περαιτέρω τις συζητήσεις με τον ΑΝΤ1, οι οποίες υπήρχαν ήδη στο τραπέζι.

Ωστόσο, σύμφωνα με το «Sportime», αν και οι δύο πλευρές βρίσκονται κοντά σε συμφωνία ακόμη δεν έχουν ολοκληρωθεί θετικά οι διαπραγματεύσεις. Κι αυτό γιατί, δεν τα έχουν βρει ακόμα στα ποσοστά από τις τηλεφωνικές γραμμές, αλλά και τις απολαβές από τα νούμερα τηλεθέασης. Παράλληλα, ο Ατζούν φέρεται να ζητάει αρκετά χρήματα για την παραγωγή του The Voice, αλλά αυτό δύσκολα θα χαλάσει τη συμφωνία.

«Με τον ΣΚΑΙ τα έσπασαν οριστικά και το κανάλι του Αμαρούσιου βρήκε τρόπο να γεμίσει το πρόγραμμα του. Την ώρα που διαβάζετε αυτές τις γραμμές, η Acun Medya βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής και σε συμφωνία με τον Όμιλο ΑΝΤ1, χωρίς όμως να έχουν ολοκληρωθεί ακόμα οι διαπραγματεύσεις. Το δύσκολο κομμάτι αφορά τα ποσοστά από τηλεφωνικές γραμμές, αλλά και τις απολαβές από τα νούμερα τηλεθέασης… Για το The VOICE που είναι σίγουρη η επιτυχία ο Ατζούν ζητάει πολλά… εκεί έχουν σκαλώσει λίγο, αλλά θα τα βρουν.

Όσον αφορά τις εκπομπές το σενάριο που παίζει είναι λίγο πολύπλοκο και «μοιρασμένο». Το The Voice και το «Ελλάδα έχεις ταλέντο» μετακομίζουν στην prime time ζώνη του ΑΝΤ1 TV, ενώ το Survivor, το My Style Rocks και το Power of Love εντάσσονται στο πρόγραμμα του Μακεδονία TV.

Οι συζητήσεις είναι σε καλό επίπεδο… με διάθεση και από τις δυο πλευρές να τα βρουν. Αφού δεν έκατσε η τηλεοπτική άδεια στον Τούρκο παραγωγό που του χάριζαν, πλέον έχει μπει σε διαπραγματεύσεις», αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments