Πολιτική

Πολάκης κατά Βαρβιτσιώτη: Σε 50 χρόνια θα θυμάται κανένας πως ήσουν υπουργός και βουλευτής;

Πολάκης κατά Βαρβιτσιώτη: Σε 50 χρόνια θα θυμάται κανένας πως ήσουν υπουργός και βουλευτής;
«Πυρά» κατά του Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη εξαπέλυσε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης.

Με ανάρτησή του στο προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, o Παύλος Πολάκης αναρωτιέται αν θα θυμάται κανείς σε πενήντα χρόνια πως ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης ήταν υπουργός και βουλευτής μιας και δεν έχει αφήσει πίσω του κανένα έργο.

Χαρακτηριστικά ο κ. Πολάκης αναφέρει:

Μιλτο Βαρβιτσιώτη σε 50 χρόνια θα θυμάται κανένας πως ήσουν υπουργός και βουλευτής;

Έχεις σκεφτεί τι θα αφήσεις πίσω σου ως έργο;;;; ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΤΙΠΟΤΑ….

ΥΓ κάτι “βουλκανιζατεραδες” όμως θα τους θυμούνται και θα τους μνημονεύουν ….γιατί ΑΝΟΙΞΑΝ νοσοκομεία και σώσανε ανθρώπους!!!

Τόπιασες ή να στο σχεδιάσω;

Δείτε την ανάρτηση:

H συγκεκριμένη ανάρτηση έρχεται μια μέρα μετά απ’ όσα έγραψε ο Παύλος Πολάκης για τα διαγνωστικά κέντρα, χρησιμοποιώντας και πάλι το γνωστό του ύφος. Συγκεκριμένα ανέφερε:

«ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΟΥΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ :

Μέτα τις τελευταίες εξελίξεις με την απεργία που επέβαλλαν στον κλάδο οι εκπρόσωποι των μεγάλων διαγνωστικών Κέντρων ,παρά τις κινήσεις που έγιναν από μεριάς της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου (αύξηση του ορίου δαπάνης του ΕΟΠΥΥ για τα διαγνωστικά για το 2019 και πρόταση για ποσό μηνιαίας υποβολής που δεν θα υπόκειται σε περικοπή).

ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΕΡΟ ΠΩΣ ΠΛΕΟΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΚΑΘΑΡΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΥΠΟΚΙΝΟΥΜΕΝΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΜΕ ΣΤΟΧΟ: Να οδηγηθούν τα πράγματα σε ΑΔΙΕΞΟΔΟ, με πρωτοφανή επιβάρυνση των πολιτών και ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΑΝΑΔΙΑΝΟΜΗ ΤΗΣ ΠΙΤΑΣ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΩΝ ΑΛΥΣΙΔΩΝ .

Είναι φανερό πως πρόκειται για κίνηση που γίνεται πρώτη φορά σε προεκλογική περίοδο για να εξοργίσει τους πολίτες και να στηρίξει το αφήγημα του Μητσοτακη για ιδιωτικοποίηση των πάντων.

ΚΑΛΩ ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΟΥΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ να μην στηρίξουν αυτό το σχέδιο ΓΙΑΤΙ Η ΛΥΣΗ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΙ ΟΜΙΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ: Να πάρουν δηλαδή «πακέτο» όλη τη δαπάνη του ΕΟΠΥΥ για εργαστηριακές εξετάσεις δέκα μεγάλες αλυσίδες διαγνωστικών κέντρων (για τις οποίες σχεδιάζει πάλι η ΝΔ να τους δώσει-ενοικιάσει και τα διαγνωστικά Μηχανήματα των νοσοκομείων). Το υπουργείο Υγείας θα αυξήσει από αύριο τη διαθεσιμότητα των Υποδομών του δημοσίου τομέα για να καλύψει τις πραγματικές ανάγκες των πολιτών.

ΚΑΜΙΑ ΥΠΟΧΩΡΗΣΗ ΣΤΟΝ ΑΙΣΧΡΟ ΕΚΒΙΑΣΜΟ ΔΕΚΑ ΜΕΓΑΛΩΝ ΑΛΥΣΙΔΩΝ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ. ΤΗ ΛΥΣΗ ΘΑ ΤΗ ΔΩΣΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥ ΣΤΙΣ 7 ΙΟΥΛΙΟΥ».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments