Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Δεν ξεχνάει τον Μάρκοβιτς

Ολυμπιακός: Δεν ξεχνάει τον Μάρκοβιτς
Ο Ολυμπιακός δεν έχει εγκαταλείψει την περίπτωση του Σβέτοζαρ Μάρκοβιτς της Παρτιζάν.

Ο Ολυμπιακός έχει αποδείξει πως παρακολουθεί στενά την αγορά της Σερβίας. Τα τελευταία χρόνια αρκετοί παίκτες που έχουν διακριθεί στο πρωτάθλημα της γειτονικής χώρας έχουν έρθει στην Ελλάδα για λογαριασμό των “ερυθρόλευκων”. Δεν αποκλείεται άλλος ένα παίκτης να κάνει το συγκεκριμένο δρομολόγιο φέτος το καλοκαίρι. Οι Πειραιώτες ψάχνουν για σέντερ μπακ και πολλά ονόματα έχουν “παίξει” στο ρεπορτάζ της ομάδας.

Ένα από αυτά είναι ενός παίκτη που έχει όλα όσα ζητάει ο Πέδρο Μαρτίνς. Πρόκειται για τον Σβέτοζαρ Μάρκοβιτς που ανήκει στην Παρτιζάν Βελιγραδίου. Σε ηλικία μόλις 19 ετών έχει καταφέρει να γίνει σημαντικός για την ομάδα του. Στον Ολυμπιακό πιστεύουν πως έχει προοπτικές να κάνει μεγάλη καριέρα και η απόκτηση του θα έχει άμεσα, αλλά και μελλοντικά οφέλη καθώς θα αποτελέσει μια μεγάλη επένδυση.

Παιχνίδια τακτικής της Παρτιζάν με τον Ολυμπιακό

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ενδιαφερθεί εδώ και καιρό για την περίπτωσή του, με τη «Live Sport» να αναφέρει, μάλιστα, ότι είχαν καταθέσει και πρόταση στην Παρτιζάν ύψους 1 εκατομμυρίου ευρώ.

Η ομάδα απάντησε αρνητικά σε αυτή την πρόταση και τόνισε, ότι μπορεί να τον παραχωρήσει με 2.5 εκατομμύρια ευρώ. Στο λιμάνι έχουν επανέλθει και ανέβασαν την τιμή προσφοράς στο 1.5 εκατομμύριο ευρώ. Ο παίκτης αυτός, βέβαια, δεν αποτελεί προτεραιότητα, αλλά τους απασχολεί, κάνοντας αυτή τη στιγμή ένα μικρό… παιχνίδι υπομονής με την ομάδα του Βελιγραδίου.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments