Lifestyle

Φώτης Σπύρος: “Ο συγκεκριμένος πρωταγωνιστής ήταν και παραμένει κακός άνθρωπος”

Φώτης Σπύρος: “Ο συγκεκριμένος πρωταγωνιστής ήταν και παραμένει κακός άνθρωπος”
Ο Φώτης Σπύρος και η αποκάλυψή του για τη συμπεριφορά πασίγνωστου πρωταγωνιστή, η οποία είχε αρνητικό αντίκτυπο σε εκείνον.

Ο Φώτης Σπύρος είχε μια ενδιαφέρουσα αποκάλυψη στην συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα Espresso και τη Δήμητρα Δάρδα. Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε σε ένα περιστατικό που του είχε κάνει ιδιαίτερα αρνητική εντύπωση και αφορούσε γνωστό πρωταγωνιστή. Συγκεκριμένα, ο Φώτης Σπύρος μίλησε για τη μοναδική δύσκολη συνεργασία που του έτυχε και τον ανάγκασε να υπομείνει για μία σεζόν έναν “πολύ κακό άνθρωπο”, όπως τόνισε.

“Bullying… Σκληρό και βασανιστικό. Είχα μερίδιο φταιξίματος, λόγω της εικόνας μου εκείνη την περίοδο, αλλά στο σανίδι ήμουν άψογος”, ανέφερε στην Espresso ο Φώτης Σπύρος, προκειμένου να αναδείξει το πόσο δύσκολα είχε περάσει εκείνη την περίοδο στο θέατρο.

Είχες και κάποια δύσκολη συνεργασία;

Μία και μοναδική, σε μεγάλη παράσταση. Παρέμεινα όλη τη σεζόν, ενώ δεν θα έπρεπε με όσα δύσκολα έζησα. Από τη δεύτερη κιόλας ημέρα άρχισε το βασανιστήριο. Άρχισε με τον πρωταγωνιστή και επεκτάθηκε και σε μερικούς ακόμα συναδέλφους.

Τι εννοείτε;

Bullying… Σκληρό και βασανιστικό. Είχα μερίδιο φταιξίματος, λόγω της εικόνας μου εκείνη την περίοδο, αλλά στο σανίδι ήμουν άψογος. Ο συγκεκριμένος πρωταγωνιστής ήταν και παραμένει από φύση κακός άνθρωπος. Δεν είναι αυτό που βλέπει ο κόσμος. Πίσω από τα γέλια και τα φιλάκια κρύβεται άλλο πρόσωπο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments