Μedia

Survivor: Αντίστροφη μέτρηση για το φινάλε του ριάλιτι επιβίωσης

Survivor: Αντίστροφη μέτρηση για το φινάλε του ριάλιτι επιβίωσης
Το Survivor ολοκληρώνεται στα τέλη Ιούνη και η αγωνία για τον τελικό νικητή κορυφώνεται.

Το Survivor ρίχνει αυλαία στο τέλος του τρέχοντος μήνα. Ελέω πολιτικών εξελίξεων, ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΪ αποφάσισε να “κόψει” χρόνο… τηλεοπτικής ζωής από το ριάλιτι επιβίωσης, με τις εκλογές να φέρνουν τους εναπομείναντες παίκτες στον Άγιο Δομίνικο ενώπιον… εξελίξεων.

Καθημερινά γράφονται αρκετά σχετικά με τον τελικό νικητή, με τις τελευταίες φήμες να αναφέρουν ότι η νίκη είναι πολύ πιθανό να καταλήξει σε εκπρόσωπο του γυναικείου φύλου. Η απάντηση θα δοθεί λίαν συντόμως, καθώς ο ημιτελικός θα διεξαχθεί την Παρασκευή, 28 Ιουνίου, ενώ ο τελικός θα λάβει χώρα σε ζωντανή μετάδοση στις 30 του ιδίου μήνα.

Αν και ο τελικός ήταν προγραμματισμένος για τις 7 Ιουλίου, οι εκλογές τον “στρίμωξαν” μια εβδομάδα πίσω. Η αγωνία για την έκβαση του φετινού ριάλιτι επιβίωσης δεν θα επιμηκυνθεί, ωστόσο για την ώρα, στον  Δομίνικο οι παίκτες αγωνίζονται ακόμη σε δύο ομάδες.

Όλα δείχνουν το παιχνίδι θα γίνει ατομικό σύντομα, προκειμένου να καταλήξουμε στην τετράδα που θα μπει στην κρίση του τηλεοπτικού κοινού.

Πάντως, όσο πλησιάζουμε προς το τέλος του Survivor, τόσο περισσότερο “τσιτώνουν” τα νεύρα των επίδοξων νικητών. Για παράδειγμα, μεγάλες στιγμές έντασης υπήρξαν όταν οι δύο ομάδες αγωνίζονταν για το μεγάλο έπαθλο της επικοινωνίας με τους δικούς τους ανθρώπους.

Στο φινάλε, η Κατερίνα Δαλάκα κέρδισε τη Seda, έκανε το 10-8 και χάρισε τη νίκη στην μαύρη ομάδα.Μόλις η Ελληνίδα παίκτρια έβαλε τον τελευταίο κρίκο, όλοι ξέσπασαν σε κλάματα. Οι παίκτες της μαύρης ομάδας επειδή θα έβλεπαν τους δικούς τους και οι παίκτες της άσπρης επειδή έχασαν αυτή τη μεγάλη ευκαιρία.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments