Video

Survivor: Η σημαντική ανακοίνωση του Σάκη Τανιμανίδη ενόψει τελικού

Survivor: Η σημαντική ανακοίνωση του Σάκη Τανιμανίδη ενόψει τελικού
Ο Σάκης Τανιμανίδης επιβεβαίωσε όσα ακούστηκαν για τον τελικό του φετινού Survivor. Τι είπε στους παίκτες.

Το Survivor μπαίνει στην τελική του ευθεία και ο μεγάλος τελικός του ριάλιτι επιβίωσης πλησιάζει. Όπως έχει γίνει γνωστό, το πρόγραμμα του ΣΚΑΪ δεν θα μείνει ανεπηρέαστο από τις πολιτικές εξελίξεις, με την τροποποίηση της ημερομηνίας του τελικού να “κλειδώνει” από την παραγωγή.

Ο μεγάλος τελικός ήταν προγραμματισμένος να λάβει χώρα το πρώτο δεκαήμερο του Ιουνίου, ωστόσο η προκήρυξη των εθνικών εκλογών, θα φέρει το τελευταίο επεισόδιο μερικές ημέρες νωρίτερα στις οθόνες μας. Οι μέχρι τώρα πληροφορίες ήθελαν τη διεξαγωγή του ημιτελικού την Παρασκευή 28 του μηνός, με τον τελικό να ορίζεται για τις 30 του Ιούνη.

Τις πληροφορίες αυτές, ουσιαστικά επιβεβαίωσε ο ίδιος ο Σάκης Τανιμανίδης, ο οποίος ανακοίνωσε στους παίκτες ότι στο πρώτο δεκαήμερο του Ιουλίου δεν θα βρίσκονται στον Άγιο Δομίνικο, αλλά πίσω στην Ελλάδα, ώστε να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα.

Συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής του Survivor 3, Σάκης Τανιμανίδης ενημέρωσε τους παίκτες για τις πολιτικές εξελίξεις, λέγοντάς τους ότι στις 7 Ιουλίου θα βρίσκονται πίσω στην Ελλάδα και έτσι θα μπορέσουν να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα. Όπως προαναφέρθηκε οι εθνικές εκλογές άλλαξαν τον αρχικό προγραμματισμό που ήθελε τον τελικό να διεξαχθεί στις αρχές Ιουλίου.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments