Καιρός

Πρόγνωση καιρού: Χαλάει ο καιρός τις επόμενες μέρες – Τι προβλέπει ο Σάκης Αρναούτογλου

Πρόγνωση καιρού: Χαλάει ο καιρός τις επόμενες μέρες – Τι προβλέπει ο Σάκης Αρναούτογλου
Πρόγνωση καιρού: Ο Σάκης Αρναούτογλου προειδοποιεί ότι ο καιρός θα είναι ιδιαίτερα άστατος τις επόμενες ημέρες.

Ο Σάκης Αρναούτογλου προειδοποιεί για τον καιρό, καθώς τις επόμενες ημέρες θα είναι ιδιαίτερα άστατος, κυρίως από το βράδυ της Τρίτης (18/6) κι έπειτα. Αναλυτικότερα, την Τρίτη τις πρώτες πρωινές ώρες θα υπάρχει αρκετή ηλιοφάνεια με πυκνά σύννεφα σε περιοχές της Βορειοδυτικής Ελλάδος και κυρίως της Δυτικής Μακεδονίας. Από το απόγευμα, όμως, θα υπάρξουν μπόρες και καταιγίδες, που τοπικά ενδέχεται να έχουν και έντονο χαρακτήρα.

Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικά έντασης 3-4 μποφόρ, ενώ ενώ στα δυτικά της Κρήτης αναμένονται να φτάσουν τα 4 με τα 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 23 βαθμούς Κελσίου τις πρωινές ώρες. Το μεσημέρι ο υδράργυρος θα είναι αισθητά πεσμένος σε σχέση με τις προηγούμενες ημέρες, φτάνοντας μέχρι τους 33 βαθμούς. Την Τετάρτη αναμένεται ιδιαίτερη συννεφιά και κάποιες τοπικές μπόρες στα κεντροανατολικά τμήματα της Πελοποννήσου και την ανατολική νησιωτική χώρα, κυρίως από το απόγευμα.

Την Πέμπτη κυρίως στην Κεντρική Μακεδονία και σε τμήματα της Βόρειας και Ανατολικής Θεσσαλίας ενδέχεται να υπάρξουν κάποιες μπόρες το μεσημέρι και το απόγευμα. Στην υπόλοιπη χώρα ο καιρός θα είναι πιο ήρεμος με λίγα σύννεφα και αρκετή ηλιοφάνεια. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικά έντασης 3-4 μποφόρ, ενώ στα νοτιανατολικά της χώρας ίσως φτάσουν στα 5 με 6 μποφόρ.

Δείτε αναλυτικά την πρόγνωση καιρού από τον Σάκη Αρναούτογλου:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments