Video

Survivor spoiler διαρροή 17/6/19: Μεγάλο έπαθλο στο αποψινό επεισόδιο (vid)

Survivor spoiler διαρροή 17/6/19: Μεγάλο έπαθλο στο αποψινό επεισόδιο (vid)
Survivor spoiler διαρροή 17/6/19: Οι δυο ομάδες θα παλέψουν σήμερα για ένα μεγάλο έπαθλο.

Survivor spoiler διαρροή 17/6/19: Το reality επιβίωσης πλησιάζει στο τέλος του. Αυτό σημαίνει ότι τα αγωνίσματα έχουν γίνει ακόμα πιο δύσκολα όσο φτάνουμε προς τον μεγάλο τελικό. Η κούραση των παικτών είναι μεγάλη, αλλά εξίσου μεγάλα είναι και τα έπαθλα στις δοκιμασίες. Απόψε οι δυο ομάδες θα διαγωνιστούν για ένα από τα καλύτερα έπαθλα που έχουν δοθεί ποτέ στο Survivor.

Συγκεκριμένα η νικήτρια ομάδα θα ταξιδέψει για ένα ταξίδι στην Κολομβία. Θυμίζουμε πριν από λίγες μέρες η άσπρη ομάδα είχε κερδίσει το προηγούμενο αγώνισμα επάθλου και οι παίκτες της έκαναν ταξίδι στην μαγευτική Κούβα. Για την ώρα δεν έχει γίνει γνωστό ποια ομάδα θα κερδίσει,αλλά υπάρχουν κάποιες πρώτες πληροφορίες. Αυτές αναφέρουν ότι οι “μαύροι” θα πάρουν ρεβάνς για το προηγούμενο χαμένο ταξίδι και θα συνεχίσουν το σερί νικών τους.

Πάντως τον τελευταίο καιρό υπάρχουν υποψίες για κάποια spoiler που έρχονται από την Τουρκική πλευρά. Τα τουρκικά spoilers (1-2 λογαριασμοί στο Instagram) είναι όντως καλά πληροφορημένοι. Έως και κατευθυνόμενοι. Όταν έμαθε ο Τούρκος παραγωγός το κόλπο, τα δημιούργησε ο ίδιος. Για να ελέγχει μέχρι κι αυτά. Εσκεμμένα είναι τα όποια λάθη τους.

Δείτε το τρέιλερ της αποψινής εκπομπής

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments