Ζώδια

Ζώδια: Η συμβουλή της ημέρας (18/6/19)

Ζώδια: Η συμβουλή της ημέρας (18/6/19)
Η συμβουλή της ημέρας για όλα τα ζώδια. Δείτε τι επιφυλάσσει η μέρα για εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Ζώδια: Η συμβουλή της ημέρας (18/6/19). ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4): Η αντίδραση/επανάσταση στον οικογενειακό έλεγχο γίνεται σημαντικό θέμα αυτές τις μέρες. Ναι, θα πρέπει να περιμένεις εντάσεις μέσα στο σπίτι που θα σε οδηγήσουν σε ακραίες ή ριζοσπαστικές αποφάσεις όπως: νʼ αλλάξεις άμεσα σπίτι, δουλειά, κοινωνική εικόνα… ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5): Δεν νομίζω ότι σε πολυνοιάζει από πηγάζει σήμερα αυτή η αίσθηση πως ότι εμπόδιο κι αν βρεθεί στο δρόμο σου θα το προσπεράσεις με χαρακτηριστική ευκολία. Αρκεί που υπάρχει και φουσκώνει λίγο περισσότερο την αυτοπεποίθηση σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6): Μην προσπαθείς σήμερα να βγάλεις άκρη με την ανάμικτη διάθεση πάθους/επιθετικότητας/ψυχολογικής αυτοπροστασίας που επικρατεί. Προσπάθησε να τη χρησιμοποιήσεις προς όφελος σου στην εργασία σου (όσο πιο έντονα δουλεύεις τόσο λιγότερο θα σʼ ενοχλούν οι γύρω σου) ή στην αναζήτηση μιας (αν είσαι σʼ αυτή τη φάση). ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7): Κάποιες φορές η απουσία της αγάπης είναι τόσο δυνατή που θα ήθελες να έχεις ακόμη ένα γύρο με κάποιον/α που σε πλήγωσε για να τον/την πληρώσεις με το ίδιο νόμισμα ή για να αδιαφορήσεις για την παρουσία του/της τόσο που θα υποφέρει. Strange what love does (ακόμη κι αν έχει τελειώσει)…

Ζώδια: Η συμβουλή της ημέρας (18/6/19)

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8): Είναι μια από αυτές τις μέρες που αισθάνεσαι πως το κεφάλι σου θα σπάσει από τις σκέψεις! Κακοθυμία και προβληματισμός για τις επιλογές στην προσωπική σου ζωή. Και δεν εννοώ μόνο τον έρωτα. Πόσο ευτυχισμένος/η αισθάνεσαι με τους/τις φίλους/ες σου τελευταία; ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9): Μέσα στις επόμενες μέρες: 1) αν είσαι σε σχέση ίσως έρθεις αντιμέτωπος/η με την προοπτική μιας μετάβασης από τον έρωτα στη φιλία (ή το αντίστροφο), 2) αν είσαι ελεύθερος/η ίσως προκύψουν σύντομες ερωτικές εξάψεις ή 3) να αναγκαστείς να επιλέξεις ανάμεσα στην διατήρηση του συναισθηματικού status quo και σε μια νέα επαγγελματική προοπτική που απαιτεί από εσένα συνολική αλλαγή της καθημερινότητας σου.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10): Συνηθισμένο πρόβλημα Ζυγού σε σχέση: Γκρίνια από τον/την σύντροφο του για την ανεμελιά του και την καλή του διάθεση ανεξάρτητα από τις συνθήκες που επικρατούν. Συνηθισμένη αντίδραση: Τσακωμός, σπασμένα νεύρα, πόρτες που βροντούν και έπειτα ειρήνη, με τον/την Ζυγό να καταπιέζει την αυθόρμητη αισιοδοξία του. Σήμερα τα συνηθισμένα προβλήματα θέλουν ριζοσπαστικές λύσεις! Με απλά λόγια: όποιος/α έχει κομπλεξάκια στη μαμακά του/της! ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11): Το μυαλό είναι ένα παράξενο εργαλείο. Μέρες σαν τη σημερινή λειτουργεί σε τέτοιο βάθος και με τόση προσήλωση που ακόμη και τα συνθετότερα προβλήματα μοιάζουν πράξεις επιπέδου δημοτικού. Εκμεταλλεύσου τη σημερινή μέρα για υπερωρίες ή/και σημαντικές επικοινωνίες στην δουλειά σου.

Ζώδια: Η συμβουλή της ημέρας (18/6/19)

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12): Αν το βλέμμα μπορούσε να σκοτώσει, σήμερα θα ήσουν ένας δολοφόνος που κυκλοφορεί ελεύθερος ανάμεσα στο κόσμο. Αφού εκπέμπεις αυτή την «είμαι ετόιμος/η για όλα» αύρα, δεν θα μου φανεί παράξενο αν προκαλέσεις επίτηδες καυγάδες σήμερα μʼ όποιον/α έχεις ανοιχτές παρτίδες. ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1): «Θα ρίξω το budget; Θα πετύχω τους στόχους που μου έθεσαν αυτό το μήνα; Γιατί δεν στέλνει sms; Λες να είπα καμιά κοτσάνα προχθές που βγήκαμε; Μήπως πρέπει να στείλω τη μάνα μου για εκείνο το τσεκ απ; Θα τα βγάλω πέρα με τη μείωση των μισθών;»… Αιγόκερε με έπιασε το στομάχι μου και εμένα με τόσο άγχος που κουβαλάς! Προσπάθησε να χαλαρώσεις!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2): Προσπάθησε να αυξήσεις τις δόσεις εργασιοθεραπείας τις επόμενες μέρες γιατί στο μυαλό σου τριγυρίζουν τόσες τρελές και παλαβές σκέψεις, που πάνω στην σύγχυση σου μπορεί να κάνεις πράγματα ή να ξεστομίσεις λόγια που θα τα μετανιώσεις. Πρόσεχε… ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3): Ξέρεις τι είναι πιο θλιβερό από το να έχει ξεχάσει ο/η σύντροφος σου πως αυτό που σε γοήτευσε εξ αρχής ήταν πως εξιτάρισε το μυαλό σου; Να το έχεις ξεχάσει κι εσύ μέσα στις υπερβολικές απαιτήσεις εγγύτητας και ασφάλειας. Τις επόμενες μέρες θα ήταν ευλογία να θυμηθείς πως ο έρωτας πρέπει να σε κάνει να νιώθεις χαρούμενος/η σαν παιδί και όχι αγχωμένο/η. Α, κι αν είσαι ελεύθερος/η τα ίδια ισχύουν για εκείνον/η που έχεις βάλει στο μάτι…

Πηγή: stardome.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments