Αθλητισμός

Ολυμπιακός: “Συμφωνία με Μάρκοβιτς”, αποκαλύπτουν οι Σέρβοι

Ολυμπιακός: “Συμφωνία με Μάρκοβιτς”, αποκαλύπτουν οι Σέρβοι
Ο Ολυμπιακός έχει κλείσει τον Σβέτοζαρ Μάρκοβιτς, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ιστοσελίδα από τη Σερβία.

Ο Ολυμπιακός κατάφερε να κάνει δικό του τον 19χρονο Σέρβο ποδοσφαιριστή, Σβέτοζαρ Μάρκοβιτς, σύμφωνα πάντα με όσα αναφέρουν ΜΜΕ από τη χώρα. Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα mozzartsport.com, αναφέρει ότι οι “ερυθρόλευκοι” έδωσαν τα χέρια με την Παρτιζάν για τη μεταγραφή του νεαρού διεθνή με τις Ελπίδες της Σερβίας, άσου, έναντι 1.5 εκατομμυρίων ευρώ.

Ο μεν Μάρκοβιτς αναφέρει στο περιβάλλον του ότι δεν έχει κάποια ενημέρωση για το τελικό deal. Οι Σέρβοι πάντως αναφέρουν ότι ο ποδοσφαιριστής θα μεταβεί στην Ελλάδα μετά τις υποχρεώσεις με το αντιπροσωπευτικό του συγκρότημα. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι αρχικές απαιτήσεις της Παρτιζάν άγγιζαν τα 2.5 εκατομμύρια ευρώ, όμως το οριστικό deal έκλεισε με λιγότερα χρήματα.

Ο Μάρκοβιτς ξεκίνησε από τα τμήματα υποδομής της Παρτιζάν, πέρασε από την ακαδημία της Radnik Bijeljina (Βοσνία) και από την Κ17 της Τελεόπτικ, ενώ από το 2017 αγωνίζεται στην πρώτη ομάδα της Παρτιζάν. Το συμβόλαιό του έληγε το 2021 και έχει παίξει σε όλα τα μικρά ηλικιακά τμήματα της εθνικής Σερβίας, μέχρι και στο Κ21.

Ο Ολυμπιακός έχει αποκτήσει και στο παρελθόν παίκτες από την Παρτιζάν. Το δρομολόγιο από το Βελιγράδι για τον Πειραιά είχαν ακολουθήσει και οι Λιούμπομιρ Φέισα, Μάρκο Σέποβιτς, Ούρος Τζούρτζεβιτς, Μάρκο Γιάνκοβιτς και Σάσα Ζντιέλαρ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments