Ζώδια

Ζώδια προβλέψεις: Ταρώ ερωτικές για την Πέμπτη (20/6/19)

Ζώδια προβλέψεις: Ταρώ ερωτικές για την Πέμπτη (20/6/19)
Ερωτικές προβλέψεις ταρώ για όλα τα ζώδια σήμερα, Πέμπτη (20/6/19).

Ερωτικές προβλέψεις ταρώ για όλα τα ζώδια σήμερα, Πέμπτη (20/6/19). κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου). κάρτα ταρώ: 10 των ξιφών: Οι συμβιβασμοί δεν είναι κάτι ασυνήθιστο… και πιθανότατα δεν ενδιαφέρεστε να κάνετε αντισταθμίσεις στην ερωτική σας ζωή, αυτή τη στιγμή.Εξετάζοντας διεξοδικά μέσα από τις επιθυμίες και τις ανάγκες σας, μπορεί να φανείτε ψυχροί ή ακόμα και εγωιστές στους άλλους. Μάθετε να αγαπάτε με τους δικούς σας όρους, αυτή τη στιγμή.

ταύρος (20 Απριλίου – 20 Μαΐου). κάρτα ταρώ: 8 των κυπέλλων: Παραμείνετε σ’ αυτά τα συναισθήματα. Το να βρίσκεστε σε αρμονία, μπορεί να φαίνεται πολύ φυσικό σήμερα. Μπορεί να προτιμήσετε ήσυχες δραστηριότητες σε σχέση με εκείνες, που απαιτούν περισσότερο από τον πολύτιμο χρόνο σας.

δίδυμοι (21 Μαΐου – 20 Ιουνίου). κάρτα ταρώ : ακόλουθος των κυπέλλων: Ο έρωτας βρίσκεται κοντά στο σπίτι και μπορεί να μην επενδύσετε το χρόνο σας, για να ρωτήσετε. Είναι πολύ έντονη σήμερα η διάθεσή σας, να δώσετε μεγάλη σημασία σε προσωπικά αντικείμενα και σε κοντινά σας άτομα. Είναι δυνατόν να δώσετε καινούργια αξία, στα υλικά πράγματα της ζωής.

καρκίνος (21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου). κάρτα ταρώ : 2 των κυπέλλων: Ολοκληρώνονται εύκολα σήμερα, ενέργειες καλοσύνης και πράγματα που είναι σαν δεύτερη φύση σας. Η πιθανότητα να αναθεωρήσετε ή να ανανεώσετε την ομορφιά στον κόσμο σας, είναι ισχυρή. Μπορεί να αισθανθείτε την ανάγκη να επανασχεδιάσετε ή να αναμορφώσετε μια περιοχή της ζωής ή του σπιτιού σας, με αντικείμενα που ενισχύουν τον θαυμασμό.

λέων (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου). κάρτα ταρώ: 6 των ράβδων: Ένα στοιχείο ή ένα άτομο που είχε απουσιάσει για κάποιο διάστημα μπορεί να εμφανιστεί… αλλά η πρόθεσή του, είναι ασαφής. Ζητήστε απαντήσεις, πριν περάσετε σε συμπεράσματα. Η σύγχυση, τρέχει σήμερα.

παρθένος (23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου). κάρτα ταρώ: ακόλουθος των ξιφών: Υπάρχει μια φιλική ή μια ερωτική σχέση, όπου η σύνδεση και η αμοιβαία εμπιστοσύνη, τονίζονται. Μπορεί να συναντήσετε κοντινούς φίλους, ή δραστηριότητες που ενθαρρύνουν τη σύνδεση με την οικογένεια και τους φίλους σας, φέρνοντάς σας πιο κοντά σε ένα στόχο! Ή να συναντήσετε την αδελφή ψυχή σας, που σας είναι γνωστή.

ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου). κάρτα ταρώ : ο κρεμασμένος:  Η προσπάθεια να ξεπεράσετε ένα εμπόδιο στην ερωτική σας ζωή, μπορεί να έχει ένα παραγωγικό και ευεργετικό αποτέλεσμα σήμερα. Μπορεί να διαπιστώσετε ότι έχετε κάνει καλή εντύπωση σε κάποιον, που θέλετε να εντυπωσιάσετε.

σκορπιός (23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου). κάρτα ταρώ : ο κόσμος: Ένα ταξίδι μπορεί να προγραμματιστεί σήμερα. Όπως επίσης, επιχειρήσεις που εμπλέκουν νέους πολιτισμούς ή άτομα από ξένες χώρες που εμφανίζονται αυτό το διάστημα. Αν σκοπεύετε να ταξιδέψετε, σήμερα είναι μια καλή ημέρα για να ερευνήσετε τις επιλογές σας.

τοξότης (22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου). κάρτα ταρώ: τροχός της τύχης: Μπορεί να παραλάβετε ένα δώρο από έναν φίλο ή τον αγαπημένο σας, που έχει λάβει από σας, περισσότερα από όσα χρειαζόταν. Ο μερισμός ακινήτου, ευκαιρίες ή μια εμπειρία, μπορεί να βελτιώσουν την καθημερινότητά σας.

αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου). κάρτα ταρώ : η σελήνη: Μια σχέση… ή αν είσαστε ελεύθεροι, μια συνάντηση ενός πιθανού εραστή, που έχει πιθανότητες ώστε να δημιουργηθεί ένας ισχυρός δεσμός, μπορεί να συμβεί σήμερα. Μπορεί να φανείτε πιο γοητευτικοί και πρόθυμοι να βοηθήσετε τους δικούς σας ανθρώπους, προσθέτοντας μια αίσθηση εγγύτητας και θετικής αλληλεπίδρασης.

υδροχόος (20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου). κάρτα ταρώ : ο ιεροφάντης: Αισθήματα εμπιστοσύνης, αυτοπεποίθησης και ευημερίας, μπορούν να γίνουν αισθητά σήμερα. Επιλέξτε δραστηριότητες που σας δίνουν την ευκαιρία να χαλαρώσετε ή να περάσετε χρόνο με τον εραστή σας.

ιχθύες (19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου). κάρτα ταρώ: το αστέρι: Λίγα λόγια εκτίμησης και πολύ στοργή, θα έχουν μεγάλη σημασία για σας, σήμερα. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, μπορεί να αισθανθείτε ότι η αγάπη είναι σε αφθονία, μετά από μια μακρά περίοδο μοναξιάς.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments