Αθλητισμός

ΑΕΚ: Τριπλό ενδιαφέρον για Μπογιέ

ΑΕΚ: Τριπλό ενδιαφέρον για Μπογιέ
Ο Λούκας Μπογιέ εξακολουθεί να έχει πέραση παρά τη μέτρια σεζόν που έκανε με τη φανέλα της ΑΕΚ.

Το περασμένο καλοκαίρι η ΑΕΚ έφερε στη χώρα μας τον Λούκας Μπογιέ. Ο Αργεντινός ήρθε στην “Ένωση” προκειμένου να καλύψει το κενό που άφησε η φυγή του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου. Οι προσδοκίες για τον ποδοσφαιριστή ήταν μεγάλες, αλλά δεν μπόρεσε να τις δικαιώσει. Σίγουρα, όταν βλέπει κάποιος τον έμπειρο εξτρέμ καταλαβαίνει ότι είναι ένας ποιοτικός παίκτης, ωστόσο δεν είχε καθόλου διάρκεια στην απόδοση του.

Λίγο πριν το πρώτο παιχνίδι της σεζόν τραυματίστηκε με αποτέλεσμα να χάσει ένα μεγάλο μέρος του πρώτου μισού της σεζόν. Στη συνέχεια άρχισε να παίρνει παιχνίδια στα πόδια του, αλλά η απόδοση του δεν ήταν η αναμενόμενη. Ο 26χρονος είχε έρθει στην ΑΕΚ με τη μορφή δανεισμού και η ρήτρα αγοράς του άγγιζε τα 7 εκατομμύρια ευρώ. Ακόμα και αν οι “κιτρινόμαυροι” ήθελαν να τον κρατήσουν, το ποσό είναι πολύ μεγάλο. Πόσο μάλλον όταν δεν το έχει δικαιολογήσει σε καμία περίπτωση.

Έχει πέραση ο Μπογιέ

Μπορεί επίσημα να μην έχει λήξει ο δανεισμός του, αλλά είναι σίγουρο ότι ο Λούκας Μπογιέ δεν θα συνεχίσει στην ΑΕΚ. Υπήρξαν κάποιες σκέψεις να ανανεωθεί ο δανεισμός του για να κριθεί όταν θα κάνει φουλ σεζόν. Ωστόσο αυτό το πλάνο μπήκε στο συρτάρι με την έλευση του Μιγκέλ Καρντόσο. Ο νέος τεχνικός της ομάδας δεν ψήθηκε με την παραμονή του Μπογιέ και ουσιαστικά τον “τελείωσε” από τον δικέφαλο.

Ο παίκτης έχει συμβόλαιο με την Τορίνο και θα πρέπει να επιστρέψει στην ομάδα στην οποία ανήκει. Η ομάδα της Ιταλίας θα πρέπει να αποφασίσει τι θέλει να κάνει με τον Μπογιέ, αλλά οι πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν έχει μέλλον ούτε στην “γκρανάτα”.

Σύμφωνα με τους Ιταλούς, ο 23χρονος άσος δεν φαίνεται να βρίσκεται στα πλάνα του τεχνικού της Τορίνο, Βάλτερ Ματσάρι, ενώ την ίδια στιγμή, εκτός από τις Εστουδιάντες, Σασουόλο που είχαν ακουστεί το προηγούμενο διάστημα, ενδιαφέρον φέρεται να υπάρχει και από την Βερόνα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments