Αθλητισμός

Φαμπιάν Κοζέρ: Σενάριο για τον Ολυμπιακό

Φαμπιάν Κοζέρ: Σενάριο για τον Ολυμπιακό
Ο Φαμπιάν Κοζέρ θα μείνει ελεύθερος από τη Ρεάλ Μαδρίτης και σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες ο Ολυμπιακός τον έχει στη λίστα του.

Μια μεταγραφική… βόμβα θέλει να ρίξει ο Ολυμπιακός προκειμένου να ενισχύσει την περιφερειακή του γραμμή. Ο λόγος για τον Φαμπιάν Κοζέρ της Ρεάλ. Το συμβόλαιο του Γάλλου με τη βασίλισσα τελειώνει και σύμφωνα με όσα μετέδωσε ο ΣΠΟΡ FM, ο Ολυμπιακός κοιτάζει την περίπτωσή του. Νωρίτερα ο Νάντο Ντε Κολό με δηλώσεις του είπε πως αν μείνει στην Ευρώπη θα αγωνιστεί στη Ρεάλ, κάτι που σε συνδυασμό με την απόκτηση του Λαπροβίτολα σημαίνει ότι δεν υπάρχει χώρος για τον Κοζέρ. Για τον οποίο έτσι κι αλλιώς δεν υπήρχε διάθεση ανανέωσης.

Ο 32χρονος είχε μια πολύ καλή σεζόν στη Euroleague με 6,9 πόντους (44,1% τρίποντα), 1,9 ασίστ, 1,6 ριμπάουντ σε 18 λεπτά συμμετοχής, ενώ στο Final Four είχε 11,5 πόντους στα δύο ματς με ΤΣΣΚΑ Μόσχας και Φενέρ.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, η σκέψη που υπάρχει στους Πειραιώτες είναι αυτά τα λεφτά που θα δίνονταν στον Σλούκα, να μοιραστούν σε δύο πολύ καλούς παίκτες. Και ο ένας εξ αυτών να είναι ο Κοζέρ, που έχει τρομερό τρίποντο, καθώς ο Μπλατ θέλει να πάρει παίκτη ο οποίος θα βοηθήσει με το περιφερειακό του σουτ.

Από ‘κει και πέρα, στο Ισραήλ αναπτύχθηκαν σενάρια σχετικά με την επιθυμία του Σφαιρόπουλου να πάρει τον Παπανικολάου στη Μακάμπι. Ωστόσο αυτό που προκύπτει από το ρεπορτάζ είναι πως δεν υπάρχει περίπτωση να προχωρήσει το συγκεκριμένο σενάριο. Και πως ο Παπανικολάου θα παραμείνει στον Ολυμπιακό.

Επιπλέον, μέσα στην εβδομάδα αναμένεται να γίνει και η συνάντηση των Αγγελόπουλων με τον Βασίλη Σπανούλη για την ανανέωση. Οι δύο πλευρές δε θα έχουν πρόβλημα και όλα δείχνουν ότι θα πέσουν οι υπογραφές για ακόμα μία σεζόν. Τέλος, σημαντική εξέλιξη υπήρξε στο θέμα του Γιάνις Τίμα, καθώς σημειώθηκε συνάντηση με τον εκπρόσωπο του παίκτη και διαπιστώθηκε πολύ πρόσφορο έδαφος για να προχωρήσει η οριστική μετακίνησή του στη Χίμκι.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments