Αθλητισμός

Όσκαρ Τρέχο: Εξετάζει την περίπτωση του η ΑΕΚ

Όσκαρ Τρέχο: Εξετάζει την περίπτωση του η ΑΕΚ
Ο Όσκαρ Τρέχο φέρεται να είναι μια από τις περιπτώσεις που έχει ξεχωρίσει η ΑΕΚ για τα εξτρέμ. Ποια τα δεδομένα.

Ο Όσκαρ Τρέχο “αρέσει” στην ΑΕΚ. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας “Live Sport”, o 31χρονος ποδοσφαιριστής έχει προταθεί εδώ και λίγο καιρό στην “Ένωση” και απασχολεί τους ανθρώπους της ομάδας. Μάλιστα, ο Νίκος Λυμπερόπουλος έχει ήδη αναφέρει την περίπτωση του Τρέχο στον Μιγκέλ Καρντόσο, προκειμένου να δει τις αντιδράσεις του τεχνικού της ΑΕΚ σχετικά με την υπόθεση και το αν θα πρέπει να την προχωρήσει.

Ο εν λόγω ποδοσφαιριστής δεσμεύεται με συμβόλαιο με τη Ράγιο Βαγεκάνο έως το 2020. Ωστόσο, υπάρχει και ένα “παραθυράκι” στην υπόθεσή του, το οποίο ευνοεί την ΑΕΚ. Βάσει των όσων αναφέρει το δημοσίευμα της Live Sport, ο Τρέχο έχει όρο στο συμβόλαιό του την αποχώρηση από την ομάδα σε περίπτωση υποβιβασμού, εάν δοθεί ένα ποσό που δεν ξεπερνά τα 500.000 ευρώ. Κάτι που μπορεί να φανεί χρήσιμο για την ελληνική ομάδα στο μέλλον, καθώς ο Τρέχο πρόκειται για μία αξιόλογη περίπτωση για την οποία αν προχωρήσει η υπόθεση, θα χρειαστεί να δαπανηθούν σχετικά λίγα χρήματα.

Ωστόσο, την τελική κουβέντα για την υπόθεση Τρέχο θα την έχει ο τεχνικός της ΑΕΚ, Μιγκέλ Καρντόσο. Εκείνος είναι που θα εξετάσει ενδελεχώς την περίπτωσή του, θα τη φέρει σε… αντιπαραβολή με άλλους υποψήφιους στόχους, ώστε να φανεί το εάν και πως θα προχωρήσει η ΑΕΚ. Τα πάντα θα φανούν τις επόμενες ημέρες, με τον Νίκο Λυμπερόπουλο να περιμένει με τη σειρά του την απάντηση του κόουτς.

Σε “ρυθμούς Βράνιες η ΑΕΚ

Πλην της υπόθεσης Τρέχο, η ΑΕΚ κινείται σε ρυθμούς Όγκνιεν Βράνιες. Ο σύλλογος καλωσόρισε το απόγευμα της Παρασκευής τον Βόσνιο στόπερ πίσω στην ομάδα. Ήταν μια κίνηση που άρεσε σε πολλούς οπαδούς, οι οποίοι αγάπησαν τον Βράνιες από την πρώτη του θητεία εδώ και ήθελαν να τον ξαναδούν με τη φανέλα του συλλόγου, από τη στιγμή που το γυαλί με την Άντερλεχτ είχε ραγίσει.

Μεταξύ άλλων, η ΑΕΚ αναφέρει τα εξής στην ανακοίνωση της για τον Βράνιες:  Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την απόκτηση του Όγκνιεν Βράνιες, με τη μορφή δανεισμού από τη βελγική RSC Anderlecht. Ένα χρόνο έπειτα από την αποχώρησή του, ο Βόσνιος διεθνής στόπερ επιστρέφει στην οικογένεια της ΑΕΚ, με την οποία δέθηκε και έζησε μαζί της μεγάλες στιγμές.

Ο Όγκνιεν Βράνιες ήρθε για πρώτη φορά στην ομάδα μας τον Δεκέμβριο του 2016 και στον ενάμιση χρόνο που ακολούθησε φόρεσε τη φανέλα της συνολικά σε 57 παιχνίδια, πετυχαίνοντας 5 τέρματα. Αποτέλεσε βασικό στέλεχος της ομάδας που έφτασε στην κατάκτηση του πρωταθλήματος τη σεζόν 2017-18, αλλά και της αήττητης ευρωπαϊκής πορείας της την ίδια αγωνιστική περίοδο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments