Πολιτική

Δημήτρης Παπαγγελόπουλος: Δεν υπάρχει “Ρασπούτιν” στο χώρο της δικαιοσύνης

Δημήτρης Παπαγγελόπουλος: Δεν υπάρχει “Ρασπούτιν” στο χώρο της δικαιοσύνης
Ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος με δήλωση του απάντησε στον Αντώνη Σαμαρά που τον είχε χαρακτηρίσει "Ρασπούτιν".

Ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος πέρασε στην κόντρα. Ο αναπληρωτής υπουργός δικαιοσύνης δεν θα μπορούσε να αφήσει ασχολίαστα τα όσα είπε ο Αντώνης Σαμαράς σε πρόσφατη συνέντευξή του. Ο πρώην πρωθυπουργός αποκάλυψε ότι ο “Ρασπούτιν” που αναφέρουν οι πολιτικοί αρχηγοί το τελευταίο διάστημα είναι ο κ. Παπαγγελόπουλος. Ο πρώην πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας  ανέφερε τα εξής:

«Εγώ τον μήνυσα εξαρχής, τον κατονόμασα. Εξάλλου πρώτη τον είχε περιγράψει η πρώην εισαγγελέας Διαφθοράς, κ. Ράικου, η οποία εξαναγκάστηκε σε παραίτηση. Δεν τον ξέρει ο κ. Τσίπρας; Αστειεύεστε; Στο Υπουργικό του Συμβούλιο είναι. Ο κ. Τσίπρας με τον κ. Παπαγγελόπουλο συζητούσαν και συζητούν στο Μέγαρο Μαξίμου. Μαζί τα σχεδίασαν, μαζί τα εκτέλεσαν. Ας μην κρυβόμαστε».

Ο αναπληρωτής υπουργός δικαιοσύνης έδωσε στη δημοσιότητα μια μακροσκελή δήλωση στην οποία ξεκαθαρίζει πως δεν υπάρχει κανένας “Ρασπούτιν” στο χώρο της δικαιοσύνης. Αναλυτικά όσα ανέφερε στη δήλωση του: «Έξεστι Κλαζομενίοις ασχημονείν και σε ελεύθερη μετάφραση κάποιοι συνηθίζουν διαρκώς να ασχημονούν. Ρασπούτιν στο χώρο της Δικαιοσύνης δεν υπάρχει σήμερα.

Στο παρελθόν δεν ξέρω. Ενδεχομένως να υπήρξε και Ρασπούτιν και Μεσσαλίνα και δεν ξέρω τι άλλο.Υπάρχει μόνο προσπάθεια κάποιων να αποπροσανατολίσουν το λαό και να συγκαλύψουν τις δικές τους μεγάλες ευθύνες. Μέχρι σήμερα ομολογώ με μεγάλη προσπάθεια σιωπούσα. Θεωρώ ότι ειδικά αυτή την περίοδο η Ελλάδα έχει μεγάλη ανάγκη για ήπιο πολιτικό κλίμα μέχρι τις εκλογές και για μέγιστη πολιτική συναίνεση μετά τις εκλογές.

Όσοι παρερμήνευσαν τη σιωπή μου θα «απολαύσουν» τώρα τα λόγια μου και τα γραπτά μου. Τελικά θα με αναγκάσουν να προσφύγω στη Δικαιοσύνη για να αποκαλύψω και να αντιμετωπίσω θεσμικά τους πραγματικούς σκευωρούς, τους παρανοϊκούς κακοήθεις συκοφάντες, τις μεθόδους και τα όργανα του παρακράτους που χρησιμοποιούν.

Υπενθυμίζω ότι του τέλους προηγείται η αρχή και η ενδιάμεση πορεία. Πριν φτάσει λοιπόν κανείς μέχρι το τέλος για να υπάρξει πλήρης εικόνα εύλογο είναι να ξεκινήσει από την αρχή. Αυτό προτίθεμαι να κάνω. Θα πιάσω το νήμα από την αρχή. Για όλους, για όλες και για όλα. Το ψέμα έχει κοντά ποδάρια όπως λέει ο λαός μας και γι’ αυτό δεν μπορεί να πάει μακριά.

Έτσι λοιπόν εγώ μπορώ να αντέξω τα ψέματά τους. Οι παρανοϊκοί, ραδιούργοι συκοφάντες τι θα κάνουν με την αλήθεια; Μπορούν να την αντέξουν;”

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments