Πολιτική

Δημήτρης Παπαγγελόπουλος: “Αυτός είναι ο Ρασπούτιν”, ανέφερε ο Σαμαράς

Δημήτρης Παπαγγελόπουλος: “Αυτός είναι ο Ρασπούτιν”, ανέφερε ο Σαμαράς
Ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος κατονομάστηκε ως "Ρασπούτιν" από τον πρώην πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον πολιτικό Τύπο.

“Ο λεγόμενος “Ρασπούτιν” είναι ο κ. Δημήτρης Παπαγγελόπουλος“, ανέφερε μεταξύ άλλων στη συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα “Παραπολιτικά” ο πρώην πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς. Ο κ. Σαμαράς προσέθεσε μάλιστα ότι ο αντιεισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Ιωάννης Αγγελής, ήταν ο δεύτερος δικαστικός λειτουργός που κατονόμασε το ίδιο πρόσωπο.

Συγκεκεριμένα, ο Αντώνης Σαμαράς αναφέρει τα εξής: “Εγώ τον μήνυσα εξαρχής, τον κατονόμασα. Εξάλλου πρώτη τον είχε περιγράψει η πρώην εισαγγελέας Διαφθοράς, κ. Ράικου, η οποία εξαναγκάστηκε σε παραίτηση. Δεν τον ξέρει ο κ. Τσίπρας; Αστειεύεστε; Στο Υπουργικό του Συμβούλιο είναι. Ο κ. Τσίπρας με τον κ. Παπαγγελόπουλο συζητούσαν και συζητούν στο Μέγαρο Μαξίμου. Μαζί τα σχεδίασαν, μαζί τα εκτέλεσαν. Ας μην κρυβόμαστε».

Παράλληλα, ο πρώην πρωθυπουργός χαρακτήρισε την υπόθεση Νovartis ως «άθλια και σκοτεινή», επισημαίνοντας μάλιστα: “Τη μήνυσή μου τη χειρίστηκε ο κ. Αγγελής. Αρχικά την έθεσε στο αρχείο. Φαίνεται όμως ότι στην πορεία ο κ. Αγγελής κατάλαβε αυτά τα οποία κατήγγειλα εξαρχής. Γι΄ αυτό και ανασύρει τη μήνυσή μου, όπως και των κ. Βενιζέλου και Αβραμόπουλου. Και με τις αναφορές του που διαβάζω καταγγέλλει “σημεία και τέρατα”! Πρέπει να ερευνηθούν λοιπόν όλα! Με διαφάνεια και ειλικρίνεια. Μέχρι τέλους”.

Η αναφορά του Ανδρέα Λοβέρδου στον “Ρασπούτιν”

Ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ, Ανδρέας Λοβέρδος έστειλε προ ολίγων ημερών μήνυμα κατά όσων μεθοδεύουν την υπόθεση Novartis. Μάλιστα, προανήγγειλε ότι οι υπεύθυνοι θα λογοδοτήσουν στη δικαιοσύνη. Mε αφορμή τις νέες αποκαλύψεις για τον ρόλο του υπουργού «Ρασπούτιν» από τον αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ιωάννη Αγγελή, ο κ. Λοβέρδος έκανε δύο αναρτήσεις του στο Twitter.

Στην πρώτη ανάρτηση έγραψε: «Τον ρόλο του Ρασπούτιν πολλοί τον ζήλεψαν. Το τέλος του όμως κανείς. Η συμμορία αποκαλύπτεται και οι εμπλεκόμενοι θα αντιμετωπιστούν με βάση το Σύνταγμα και τους νόμους. Το λόγο τιμής που έδωσα γι’ αυτό δεν θα τον πάρω πίσω ποτέ». «Δεν πρόκειται να σταματήσω μέχρι να αποκαλυφθεί όλη η αλήθεια και όσοι συμμετείχαν σε αυτή τη σκευωρία. Θα πάμε μέχρι τέλους», κατέληξε στη δεύτερη.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments