Διεθνή

Λευκός Οίκος: Εντοπίστηκε ύποπτο πακέτο – Έκλεισαν οι γύρω δρόμοι

Λευκός Οίκος: Εντοπίστηκε ύποπτο πακέτο – Έκλεισαν οι γύρω δρόμοι
Λευκός Οίκος: Οι μυστικές υπηρεσίες εντόπισαν ύποπτο πακέτο. Οι Αρχές έδωσαν εντολή αποκλεισμού των δρόμων γύρω από την οικία του προέδρου των ΗΠΑ.

Λευκός Οίκος: Νέα αναταραχή και μάλιστα μέσα σε διάστημα λίγων ημερών στο διασημότερο οίκημα της Ουάσινγκτον. Το απόγευμα της Δευτέρας, οι μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ γνωστοποίησαν ότι εντόπισαν ύποπτο πακέτο στη Λεωφόρο Πενσυλβάνια. Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσαν τα αμερικανικά ΜΜΕ, οι δημοσιογράφοι δεν έλαβαν κάποια πληροφόρηση για το θέμα. Μετά από λίγα λεπτά, οι υπηρεσίες ανέβασαν στο Twitter μήνυμα σχετικά με το θέμα, αναφέροντας ότι ανταποκρίθηκαν στο περιστατικό και πως διεκόπη η κυκλοφορία στη λεωφόρο έξω από τον Λευκό Οίκο, αλλά και στο πάρκο Λαφαγιέτ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ντόναλντ Τραμπ (που εκτός από το Ιράν έχει να αντιμετωπίσει και ορισμένες προσωπικές κατηγορίες) βρισκόταν εντός του Λευκού Οίκου την ώρα που οι μυστικές υπηρεσίες βρήκαν το ύποπτο πακέτο. Πριν από έξι ημέρες, η φρουρά του Λευκού Οίκου είχε πιάσει ξανά δουλειά. Η βόρεια πλευρά της οικίας αποκλείστηκε, καθώς υπήρξαν αναφορές για ύποπτο αντικείμενο.

Ένας άνδρας πέταξε στο μέρος αυτό ένα σακίδιο. Μάλιστα, προσπάθησε να ξεφύγει πηδώντας ένα στήριγμα που παρκάρουν τα ποδήλατα. Δημοσιογράφος του CBS δημοσίευσε εικόνες που δείχνουν άνδρες των μυστικών υπηρεσιών να κρατούν όπλα και να καλύπτονται πίσω από δέντρα, στον κήπο του Λευκού Οίκου. Λίγα λεπτά αργότερα, ένας άνδρας συνελήφθη από τις Αρχές, με αποτέλεσμα τη λήξη συναγερμού.

“Λαχτάρα” και στο βρετανικό Κοινοβούλιο

Συναγερμός για φωτιά στη Βρετανία και συγκεκριμένα στο βρετανικό Κοινοβούλιο σήμανε το μεσημέρι της Δευτέρας, 24 Ιουνίου. Οι Βρετανοί βουλευτές αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν το κοινοβούλιο όταν ήχησε ο συναγερμός για πιθανή απειλή σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα που μίλησε στο Reuters. Όσοι βρίσκονταν μέσα στο κτίριο κλήθηκαν να το εκκενώσουν, ενώ και οι βουλευτές ειδοποιήθηκαν να απομακρυνθούν από τους χώρους καθώς ήχησε ο συναγερμός.

Η εκκένωση αποφασίστηκε καθώς υπήρξαν φόβοι μετά τα όσα έγιναν στην Παναγία των Παρισίων καθώς και στο Westminster γίνονται εργασίες ανακαίνισης. Τελικά, ο συναγερμός κράτησε περίπου 20 λεπτά και βουλευτές και προσωπικό επέστρεψαν στο Westminster. Τέλος καλό, όλα καλά στο Λονδίνο, λίγες ώρες πριν από το περιστατικό που γνωστοποιήθηκε στην Ουάσινγκτον, σχετικά με το ύποπτο πακέτο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments