Αθλητισμός

Φερνάντο Γιορέντε: Ζήτησε χρόνο από τον Ολυμπιακό για να αποφασίσει

Φερνάντο Γιορέντε: Ζήτησε χρόνο από τον Ολυμπιακό για να αποφασίσει
Φερνάντο Γιορέντε: Ενδιαφέρον για την απόκτηση του Ισπανού επιθετικού φαίνεται να έχουν εκδηλώσει και οι Μίλαν, Ίντερ και Ρόμα.

Φερνάντο Γιορέντε: Η ομάδα του Ολυμπιακού βρίσκεται στην Πολωνία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της, όμως οι μεταγραφικές εξελίξεις δεν σταματούν. Μετά την διαφαινόμενη απόκτηση του Ρούμπεν Σεμέδο, ο οποίος αναμένεται να ανακοινωθεί άμεσα, οι Πειραιώτες επικεντρώνονται στην απόκτηση του βασικού επιθετικού της νέας χρονιάς. Ο Πέδρο Μάρτινς έχει ζητήσει να τελειώσει άμεσα το θέμα καθώς θέλει να τον έχει στο βασικό στάδιο της προετοιμασία.

Στα γραφεία των Ερυθρολεύκων έχουν φτάσει πολλές προτάσεις με πολλά ονόματα. Τις τελευταίες ημέρες πιο ψηλά στη λίστα φέρεται να βρίσκεται ο Φερνάντο Γιορέντε. Ο Ισπανός επιθετικός είναι ελεύθερος, καθώς σε λίγες ημέρες (30/6) λήγει -επίσημα- το συμβόλαιό του με τη φιναλίστ του Champions League, Τότεναμ. Η περίπτωση του Γιορέντε είναι εξαιρετικά δύσκολή καθώς, ο 35χρονος έχει ως προτεραιότητα ένα μεγαλύτερο πρωτάθλημα από το ελληνικό, καθώς ψάχνει -κατά πάσα πιθανότητα- το τελευταίο καλό συμβόλαιο της καριέρας του.

Ο Ολυμπιακός έχει προχωρήσει τις επαφές του με τον Γιορέντε, ο οποίος έχει ζητήσει λίγο χρόνο, προκειμένου να δώσει την απάντησή του. Σύμφωνα με δημοσιεύματα του ευρωπαϊκού αθλητικού Τύπου ενδιαφέρον για την απόκτησή του φαίνεται να έχουν εκδηλώσει και οι Μίλαν, Ίντερ και Ρόμα. Αν τα δημοσιεύματα αληθεύουν τότε η περίπτωση του Ισπανού επιθετικού αναμένεται να δυσκολέψει ακόμα περισσότερο για τους Ερυθρόλευκους.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Κόκκινου Πρωταθλητή, ο Ολυμπιακός δεν θα περιμένει για πολύ τον Γιορέντε και δουλεύει παράλληλα και άλλες περιπτώσεις επιθετικών. Πιο κοντά στους Πειραιώτες βρίσκεται ο Μαροκινός (33 ετών) Γιουσούφ Ελ Αραμπί, ο οποίος και εκείνος έχει μείνει ελεύθερος από την Αλ Ντουχαΐλ. Παράλληλα, εξετάζεται και η περίπτωση του 31χρονου Μπέντζαμιν Μουκάντζο, με τον Καμερουνέζο φορ να έμεινε και εκείνος ελεύθερος από ομάδα της Κίνας.

Ολυμπιακός: Τι γίνεται με Μπεργκ

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η εφημερίδα “Φως των ΣΠΟΡ”, ο Μάρκους Μπεργκ δεν έχει υπογράψει ακόμα σε κάποια ομάδα και πρέπει να θεωρείται ακόμη υποψήφιος. Για τον Μπεργκ ο Ολυμπιακός είχε αποσύρει το ενδιαφέρον του εδώ και μέρες, καθώς ο Σουηδός καθυστερούσε πολύ να απαντήσει στην πρόταση που του είχαν καταθέσει οι ερυθρόλευκοι. Ωστόσο σε μια μεταγραφική περίοδο όλα είναι ανοιχτά και έχουμε δει να αλλάζει γρήγορα το σκηνικό, όπως συνέβη και στην περίπτωση του Σεμέδο.

Όσο λοιπόν ο Μπεργκ δεν κλείνει σε καμιά άλλη ομάδα, τόσο θα υπάρχουν πιθανότητες επαναπροσέγγισης του ίδιου του παίκτη στον Ολυμπιακό για να κάτσουν ξανά στο τραπέζι των συζητήσεων.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments