Lifestyle

Νικητής Survivor: Το προφίλ της “απόλυτης” Survivor, Κατερίνας Δαλάκα (vid)

Νικητής Survivor: Το προφίλ της “απόλυτης” Survivor, Κατερίνας Δαλάκα (vid)
Νικητής Survivor: Η Κατερίνα Δαλάκα είναι η νέα νικήτρια του Survivor. Το προφίλ της Ελληνίδας αθλήτριας και η πορεία της στο ριάλιτι επιβίωσης.

Νικητής Survivor: Στα μέσα του Φλεβάρη, ο Σάκης Τανιμανίδης ανακοίνωσε την επιστροφή της Κατερίνας Δαλάκα στον Άγιο Δομίνικο. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια στίβου, αποφάσισε να κάνει το comeback στο ριάλιτι επιβίωσης, δεχόμενη την πρόσκληση της παραγωγής, ώστε να βοηθήσει την ελληνική ομάδα, αλλά και το ίδιο το πρότζεκτ, που σε αντίθεση με τις προηγούμενες δύο εκδόσεις, δεν κατάφερε να συγκινήσει το κοινό. Η επιστροφή της Δαλάκα βοήθησε τα νούμερα να ανέβουν και λίγους μήνες αργότερα, η απόφασή της απεδείχθη σωστή. Στον τελικό της Κυριακής 30 Ιουνίου, ανακοινώθηκε η νίκη της, η οποία της έφερε δόξα, αλλά και 100.000 ευρώ στον λογαριασμό της.

Στα 27 της, βρίσκεται στην κορυφή της επικαιρότητας στη showbiz. Η ιστορία της δεν προδίκαζε ότι οι κινήσεις της και η ζωή της θα προβάλλονται στο πανελλήνιο. Τουλάχιστον όχι με τη μορφή που η ίδια είχε στο νου της. Από μικρή, εκδήλωσε την αγάπη της για τον αθλητισμό. Γεννήθηκε στις 20 Αυγούστου του 1992 στο Μόναχο της Γερμανίας και, μεγαλώνοντας σε αθλητική οικογένεια, δεν μπορούσε να μην “κολλήσει” το “μικρόβιο”. Πρώτη “στάση”, το τάε κβο ντο. Η πολεμική τέχνη που δεν ήταν άγνωστη στους κόλπους της οικογενείας της, καθώς οι γονείς της είχαν σχολή. Η Κατερίνα έδειξε ότι το “έχει”, καταντώντας τη μαύρη ζώνη σε νεαρή ηλικία.

Εκεί ήταν που πήρε την απόφαση να αφήσει τις πολεμικές τέχνες, κοιτώντας προς τον στίβο. Σε ηλικία 14 ετών, το 2006, πήρε μέρος στο πανελλήνιο πρωτάθλημα, κατακτώντας την πέμπτη θέση στα 300 μέτρα μετ’ εμποδίων. Η εξέλιξή της ήταν ραγδαία, καθώς έναν χρόνο αργότερα σημείωσε πανελλήνιο ρεκόρ στους σχολικούς αγώνες στίβου. Είναι ενεργό μέλος της εθνικής ομάδας στίβου από το 2008 έως σήμερα σε όλες τις αγωνιστικές κατηγορίες (Κορασίδες, Νεανίδες, Νέες Γυναίκες, Γυναίκες), εκπροσωπώντας την Ελλάδα σε Βαλκανικούς και Ευρωπαϊκούς αγώνες με αποκορύφωμα τη συμμετοχή της στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ομάδων στο Λιλ της Γαλλίας στα 400 μέτρα μετ’εμποδίων, όπου κατέκτησε την 8η θέση, και στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ανοικτού στίβου 2016 στο Άμστερνταμ με την σκυτάλη 4×400 γυναικών.

Οι επιδόσεις της στον στίβο αλλά και η ομορφιά της, τράβηξαν το ενδιαφέρον της παραγωγής του Survivor, που στις αρχές του 2018 αναζητούσε ανθρώπους οι οποίοι θα είχαν τη φιλοδοξία να διακριθούν, τεστάροντας τα όριά τους. Ένα πρότζεκτ που ταίριαζε απόλυτα στη φιλοσοφία της Κατερίνας, η οποία από μικρή είχε ενταχθεί στο πλαίσιο της πειθαρχημένης ζωής, που επιτάσσει η ζωή των αθλητών. Στο Survivor 2, η Κατερίνα Δαλάκα έφτασε μέχρι τη δεύτερη θέση. Έναν χρόνο αργότερα, επέστρεψε στον Άγιο Δομίνικο και έφτασε μέχρι την κορυφή.

«Είναι από τις φορές που πραγματικά δεν έχω λόγια να πω. Είχα δώσει μία υπόσχεση και χαίρομαι που με την βοήθεια του κόσμου κατάφερα να την πραγματοποιήσω», ανέφερε μετά τη νίκη της στον τελικό του Μπόντρουμ. Η Κατερίνα επιστρέφει στην Ελλάδα, έχοντας κερδίσει το ριάλιτι επιβίωσης αλλά και την καρδιά ορισμένων συμπαικτών της, όπως του Ατακάν, ο οποίος είχε δηλώσει χαρακτηριστικά:  

«Δεν ήρθε ποτέ να μου πει ότι της αρέσω. Ζήτησε μετάφραση μόνο για να μου πει πως είμαι καλό παιδί. Επίσης, μου είπε ότι της αρέσει η ψυχή μου, ο χαρακτήρας μου και όσο και να έχανα είπε ότι της άρεσε το πως είμαι ως αθλητής. Γι’ αυτό μου είπε ότι με θέλει στην ομάδα της, ότι με βλέπει σαν νικητή. Είχαμε μια καλή φιλία. Μπορώ να πω ότι ήταν μια στενή φιλία. Εκείνη μου είπε ότι βλέπει το θέμα επαγγελματικά, όπως κι εγώ.

Είναι δυνατόν να ζήσεις κάτι ερωτικό εκεί πέρα; Δεν μπορείς να δεις κάποιον ερωτικά γιατί έχεις χάσει τις ορμόνες σου. Η Δαλάκα ποτέ δεν ήρθε να μου πει ότι της αρέσω. Μου είπε ότι είμαι ωραίο παιδί. Εγώ να ξεκαθαρίσω κάτι. Όταν ήμουν στο Survivor, η καρδιά μου ήταν κλειστή. Δεν ξέρω τι θα γίνει μετά το Survivor, εκείνη έχει πολύ αθώα καρδιά. Κάθε άντρας μπορεί να εντυπωσιαστεί από εκείνη, γιατί είναι ένας υπέροχος άνθρωπος. Έχω ξεκινήσει μαθήματα αγγλικών. Δεν ξέρω τι θα γίνει στο μέλλον, αλλά αν της αρέσω θα κάνω τα πάντα για να μου αρέσει κι εμένα».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments