Video

Μάρκος Σεφερλής: «Δεν έχουμε φτάσει ποτέ στο χωρισμό με την Έλενα» (vid)

Μάρκος Σεφερλής: «Δεν έχουμε φτάσει ποτέ στο χωρισμό με την Έλενα» (vid)
Μάρκος Σεφερλής: Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε στα δημοσιεύματα που κατά καιρούς τον θέλουν να χωρίζει με την Έλενα Τσαβαλιά.

Μάρκος Σεφερλής: Ο γνωστός ηθοποιός φιλοξενήθηκε το βράδυ της Δευτέρας στην εκπομπή After Dark με τον Θέμη Γεωργαντά. Ο Μάρκος Σεφερλής μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη σχέση του με την Έλενα Τσαβαλιά, τα χρόνια που είναι μαζί, ενώ μίλησε και για τα δημοσιεύματα που κατά καιρούς τους θέλουν να χωρίζουν. «Πολλά χρόνια τώρα λένε ότι ο Σεφερλής χωρίζει με την Τσαβαλιά. Κάθε μέρα χωρίζουν κι ένα άλλο ζευγάρι, σχεδόν όλη η showbiz», τόνισε για τα δημοσιεύματα.

«Δεν υπάρχει μυστικό» τόνισε ο Μάρκος Σεφερλής όταν ο Θέμης Γεωργαντάς τον ρώτησε “ποιο είναι το μυστικό που τους κρατά μαζί όλα αυτά τα χρόνια”. «Νομίζω ότι ξεκίνησε με γερές βάσεις. Ξεκίνησε από το ότι ο ένας θαυμάζει τον άλλον για τον χαρακτήρα του με τα ελαττώματα του και στηρίζουμε ο ένας τον άλλον», είπε ο ηθοποιός μεταξύ άλλων.

Μάρκος Σεφερλής: Η φανταστική ατάκα του σε ερώτηση για Δημήτρη Ουγγαρέζο και Έλενα Ακρίτα

Ο Θέμης Γεωργαντάς ρώτησε τον Μάρκο Σεφερλή αν θα προτιμούσε να κλειστεί σε ένα ασανσέρ με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο ή την Έλενα Ακρίτα, αλλά με τίποτα δεν περίμενε την άκρως χιουμοριστική απάντηση που του έδωσε ο πολυαγαπημένος ηθοποιός. «Θα σου πω κάτι που το λέω για πρώτη φορά! Είμαι άνθρωπος που έχω μάθει να πηγαίνω από τις σκάλες. Είναι ο πιο αργός, ο πιο δύσκολος, αλλά ο πιο σταθερός τρόπος! Οπότε δεν θα συνέβαινε κάτι τέτοιο! Γι’ αυτό δεν μπορώ και να σου απαντήσω!».

Λίγα λόγια για το After Dark

Ο Θέμης Γεωργαντάς έρχεται στον ΣΚΑΪ με δύο νέα επεισόδια την εβδομάδα στις 00.15, κάνοντας αυτό που ξέρει καλύτερα: συναρπαστικές συνεντεύξεις σε αγαπημένες προσωπικότητες από όλους τους χώρους. Πρόσωπα που έρχονται στις οθόνες μας την κατάλληλη στιγμή, After Dark. Σε κάθε επεισόδιο της εκπομπής, δύο δημοφιλείς καλεσμένοι έχουν την ευκαιρία να συστηθούν εκ νέου στο κοινό αποκαλύπτοντας άγνωστες πτυχές της ζωής τους μέσα από «αιρετικές» ερωτήσεις κάθε είδους.

Τον πυρήνα της εκπομπής αποτελεί το «Εξομολογητήριο», γνωστό από παλιότερες εκπομπές του Θέμη. Στην εκπομπή φιλοξενείται και ένα αγαπημένο πρόσωπο για τον καλεσμένο, φίλος ή συνεργάτης, το οποίο μας βοηθά να τον γνωρίσουμε καλύτερα. Επίσης, στην παρέα συμμετέχει ο ταλαντούχος chef Alsi Sinanaj, ο οποίος πραγματοποιεί κάθε γαστρονομική επιθυμία των καλεσμένων, καθώς και η «γειτόνισσα» Gian Mamaki, η οποία εισβάλλει στο σπίτι και ξαφνιάζει με τις απορίες της.

Τέλος, δεν λείπουν οι ευρηματικές δράσεις σε ένα αστικό σκηνικό μέσα από μία ατμοσφαιρική κινηματογράφηση και φωτογραφία.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments