Lifestyle

Αποστολία Ζώη: “Οι περισσότεροι θέλουν να με παντρευτούν στα social media”

Αποστολία Ζώη: “Οι περισσότεροι θέλουν να με παντρευτούν στα social media”
Αποστολία Ζώη: Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε για τις φήμες που ακούγονται κατά καιρούς για εκείνη, ενώ αναφέρθηκε και στην προσωπική της ζωή.

Αποστολία Ζώη: Για τις φήμες οι οποίες εξαπλώνονται για εκείνη μέσα από τα social media μίλησε σε συνέντευξη της στο βαν της της «Φωλιάς των Κου Κου» η Αποστολία Ζώη. Η γνωστή τραγουδίστρια απάντησε στη φήμη που την ήθελε να είναι έγκυος, τονίζοντας πως κάτι τέτοιο δεν ισχύει, κάνοντας μάλιστα και πλάκα θεωρώντας πως κάποιοι ήθελαν να της πουν ότι έχει παχύνει. Παράλληλα, ανέφερε πως υπάρχουν πολλοί που της κάνουν πρόταση γάμου μέσω social media, ενώ αποκάλυψε πως όταν ήταν πιο νέα παρακολουθούσε τον σύντροφο της, γιατί θεωρούσε πως την απατούσε. Εκείνος την κατάλαβε, αλλά δεν του ανέφερε κι έφυγε, ενώ τόνισε πως έχει μάθει να είναι πολύ περήφανος άνθρωπος.

Επίσης, η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε για τον Δημήτρη Σταρόβα, αποκαλώντας τον «το απόλυτο αρσενικό» και υπογραμμίζοντας πως είναι από τους πιο ταλαντούχους ανθρώπους που έχει γνωρίσει, αν και δεν την αρέσει το γεγονός ότι αγχώνεται συχνά. Στη συνέχεια, μίλησε για τον Κώστα Σπυρόπουλο, τον οποίο θεωρούσε πιο… αγροίκο, αλλά και τον Νίκο Πολυδερόπουλο, ο οποίος όπως τόνισε δεν την αφήνει να συγκεντρωθεί όταν παίζουν και έχει πάρα πολύ πλάκα. Τέλος, η Αποστολία Ζώη αναφέρθηκε στην παιδική της ηλικία, αποκαλύπτοντας πως όταν ήταν παιδί υπνοβατούσε. Χαρακτηριστικά τόνισε πως πολλές φορές κοιμόταν στο δωμάτιο της και ξυπνούσε στην μπανιέρα, ενώ άλλες σηκωνόταν και μιλούσε στο τηλέφωνο με τη θεία της.

Αναλυτικά τα όσα είπε στη «Φωλιά των Κου Κου» η Αποστολία Ζώη:

«Με πήρε τηλέφωνο ο φίλος μου Δημήτρης Σταρόβας και μου πρότεινε να πάω στο “Toc Toc”. Έβγαλα φωτογραφία που ακουμπούσα την κοιλιά μου και είπαν ότι είμαι έγκυος. Μήπως ήθελαν να πουν ότι έχω παχύνει; Οι περισσότεροι θέλουν να με παντρευτούν στα social media! Όταν ήμουν πιτσιρίκι παρακολούθησα το αγόρι μου γιατί πίστευα ότι κάτι γινόταν με άλλη κοπέλα. Με είδε ότι τον παρακολουθούσα, αλλά δεν είπα τίποτα και έφυγα. Έχω μάθει από το σπίτι μου να είμαι πολύ περήφανος άνθρωπος, δυστυχώς!

Η κατινιά μερικές φορές μου αρέσει πάρα πολύ! Ο Δημήτρης Σταρόβας είναι το απολυτό αρσενικό! Από τους πιο ταλαντούχους ανθρώπους που έχω γνωρίσει. Ο Δημήτρης με στεναχωρεί γιατί μερικές φορές αγχώνεται!  Περίμενα ότι ο Κώστας Σπυρόπουλος θα ήταν απόμακρος και λίγο πιο αγροίκος. Χίλια συγγνώμη Κώστα μου! Ο Νίκος Πολυδερόπουλος είναι πολύ σέξι. Το αρνητικό είναι ότι δεν με αφήνει να συγκεντρωθώ όταν παίζουμε, έχει πλάκα! Όταν ήμουν παιδί υπνοβατούσα. Κοιμόμουν στο δωμάτιο και ξυπνούσα στην μπανιέρα ή σηκωνόμουν και μιλούσα στο τηλέφωνο με τη θεία μου».

Δείτε τις δηλώσεις της σε βίντεο:

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments