Πολιτική

Ελληνικό όραμα: Χαμός και βρισιές σε διακαναλική συνέντευξη (vid)

Ελληνικό όραμα: Χαμός και βρισιές σε διακαναλική συνέντευξη (vid)
Ελληνικό όραμα: Με το στόμα... ανοικτό έμειναν όσοι παρακολούθησαν τη διακαναλική συνέντευξη του συνασπισμού κομμάτων «ΣΥΝ…ΦΩΝΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ», με τους εκπροσώπους των κομμάτων να τσακώνονται με αρκετούς υβριστικούς χαρακτηρισμούς.

Ελληνικό όραμα: Σε ένα σκηνικό που δεν είναι και ιδιαίτερα συνηθισμένο βρέθηκαν παρόντες όσοι παρακολούθησαν τη διακαναλική συνέντευξη του συνασπισμού κομμάτων «ΣΥΝ…ΦΩΝΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ», η οποία διεξήχθη στο Υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης. Αξίζει να σημειωθεί πως στη «ΣΥΝ…ΦΩΝΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ» μετέχουν το Λευκό (Λαϊκές Ενώσεις Υπερκομματικών Ομάδων) ΕΝ.Π.ΑΝ (Ενώσεις Πολιτισμού και Ανάπτυξης) Α.Κ.Ε (Αγροτικό Κόμμα Ελλάδας) – Ελληνικό Όραμα. Από την αρχή της διακαναλικής συνέντευξης υπήρχε στην ατμόσφαιρα έναν κλίμα έντασης. Ωστόσο, κανείς δεν περίμενε αυτό που θα ακολουθούσε στη συνέχεια.

Όλα ξεκίνησαν όταν το λόγο πήρε ένα στέλεχος του κόμματος Ελληνικό Όραμα, ο οποίος έσπευσε να ευχαριστήσει την ΕΡΤ και το Star για την κάλυψη της διακαναλικής συνέντευξης τους για τις εκλογές 2019. Πέραν των ευχαριστιών, όμως, επιτέθηκε στα υπόλοιπα κανάλια το γεγονός ότι δεν κάλυψαν το γεγονός. Αυτό ενόχλησε τον εκπρόσωπο του κόμματος ΕΝ.Π.ΑΝ (Ενώσεις Πολιτισμού και Ανάπτυξης) ο οποίος αποχώρησε μετά από λεκτική μάχη. Από την πλευρά του ο εκπρόσωπος του Ελληνικού Οράματος τόνισε πως το κόμμα του είναι αυτό που έχει την πλειοψηφία στους… ψηφοφόρους που θα επιλέξουν τη «ΣΥΝ…ΦΩΝΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ» στις εκλογές της 7ης Ιουλίου.

Μεταξύ άλλων, στην κόντρα μπήκε μέχρι και η οπλοκατοχή, με τον εκπρόσωπο του Ελληνικού Οράματος να τάσσεται υπέρ της «νόμιμης οπλοκατοχής των νοικοκυραίων», με το ΕΝΠΑΝ να αντιδρά και άλλο μετέχοντα να φωνάζει «φωνάξτε τον μπόγια να τον πάρει». Στη συνέχεια ο εκπρόσωπος του Ελληνικού Οράματος άρχισε να τσακώνεται με κάποιους από το κοινό. Ακούστηκαν μέχρι και φράσεις «θα φωνάξουμε τον μπόγια», «είσαι αγράμματος και λες βλακείες», «είσαι για ψυχιατρείο και θέλεις ψυχοφάρμακα», «μοιράζεις αυτόγραφα;», «η μάνα σου σε ξέρει;». Το πάνελ άρχισε να μικραίνει αφού αποχωρούσαν ένας ένας οι εκπρόσωποι των κομμάτων.

Δείτε το βίντεο από τη διακαναλική συνέντευξη της «ΣΥΝ…ΦΩΝΙΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ»:

Εκλογές 2019: Όλα έτοιμα στο Υπουργείο Εσωτερικών για τις κάλπες της Κυριακής (vid)

Η γενική δοκιμή για τη λήψη και τη μετάδοση των αποτελεσμάτων των εκλογών της Κυριακής πραγματοποιήθηκε σήμερα Παρασκευή (5/7/19) στο Υπουργείο Εσωτερικών. Κατά τη διάρκεια της δοκιμής, ο υπηρεσιακός υπουργός Εσωτερικών, Αντώνης Ρουπακιώτης παρακολούθησε προσομοίωση συγκέντρωσης και μετάδοσης των εκλογικών αποτελεσμάτων, συνοδευόμενος από τον γενικό γραμματέα του υπουργείου, Κώστα Πουλάκη, υπηρεσιακά στελέχη και τους επικεφαλής της Singular Logic.

Εκλογές 2019: Η δήλωση Ρουπακιώτη για τη δοκιμή

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της γενικής δοκιμής ο κ. Ρουπακιώτης έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Παρακολουθήσαμε μία πρόβα εκλογών: Από την ώρα που ανοίγουν τα εκλογικά τμήματα μέχρι το βράδυ που τα αποτελέσματα φτάνουν στους τηλεοπτικούς δέκτες των τηλεθεατών, των πολιτών. Εκτός από τους δικαστικούς αντιπροσώπους, εκτός από τους τα στελέχη και τους υπαλλήλους των περιφερειακών ενοτήτων, εκτός από όλους όσοι συμμετέχουν στις εφορευτικές επιτροπές, η οργάνωση της όλης διαδικασίας ανήκει σε έναν μεγάλο αριθμό στελεχών και υπαλλήλων του υπουργείου Εσωτερικών, περί τους τετρακόσιους».

Τα αποτελέσματα συλλέγονται εδώ με πλήρη αξιοπιστία και μεγάλη ταχύτητα και στη συνέχεια αυτά διεκπεραιώνονται στην εταιρία Singular Logic, με την οποία το ελληνικό Δημόσιο συνεργάζεται για 38 ολόκληρα χρόνια για αυτή τη διαδικασία, η οποία με πλήρη έλεγχο και αξιοπιστία που δεν επιτρέπει την παραμικρή αμφιβολία αμφισβήτησης και με μεγάλη ταχύτητα, τα παρουσιάζει, πλέον προς το κοινό και εκεί ολοκληρώνεται αυτή η διαδικασία. Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι και ευχαριστούμε όλους και όλες που συνεργούν και συμμετέχουν στην πληρότητα, την ταχύτητα και την αξιοπιστία μιας μέγιστης στιγμής για την ελληνική κοινωνία και κάθε κοινωνία, αυτή των εκλογών. Σας ευχαριστώ πολύ.

Ο κ. Πουλάκης από την πλευρά του δήλωσε: «Για άλλη μία φορά το υπουργείο Εσωτερικών, από την πολιτική του ηγεσία, τον υπουργό τον κ. Ρουπακιώτη, μέχρι όλα τα στελέχη της διοίκησης, του Υπουργείου Εσωτερικών, θα αποδείξει ότι μπορεί να κάνει τις καλύτερα οργανωμένες εκλογές, χωρίς να δημιουργηθεί κανένα πρόβλημα. Όταν αυτά τα στελέχη και αυτό το υπουργείο Εσωτερικών πριν από ενάμιση μήνα μπόρεσε να κάνει τις δυσκολότερες εκλογές στην ιστορία του ελληνικού κράτους, είμαστε αισιόδοξοι και για την Κυριακή. Όλα θα πάνε πολύ καλά. Να είστε καλά».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments