Ζώδια

Ταρώ ερωτικές: Οι προβλέψεις για την Κυριακή (7/7/19)

Ταρώ ερωτικές: Οι προβλέψεις για την Κυριακή (7/7/19)
Ταρώ ερωτικές: Τι λένε τα ταρώ για τα 12 ζώδια για σήμερα, Κυριακή 7/7/19.

Ταρώ ερωτικές: Τι λένε τα ταρώ για τα 12 ζώδια για σήμερα, Κυριακή 7/7/19.

Κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου) κάρτα ταρώ: ακόλουθος των ξιφών

Κριέ, εσείς και η ψυχή σας, ακμάζετε. Έχετε πάρα πολλές ιδέες, για το τι σας επιφυλάσσει, το μέλλον σας. Είστε σπουδαίοι στην επικοινωνία και είστε παθιασμένοι με ό, τι πρόκειται να κάνετε. Μείνετε σε εγρήγορση, ώστε να μπορείτε να είστε ενήμεροι για το τι συμβαίνει γύρω σας.

Ταύρος (20 Απριλίου – 20 Μαΐου) κάρτα ταρώ: ο βασιλιάς των κυπέλλων

Ταύρε, έχετε τον έλεγχο των συναισθημάτων σας. Δεν αφήνετε τίποτα να σας αναγκάσει να χάσετε τον έλεγχο. Έχετε εξοικειωθεί με τα συναισθήματά σας. Μείνετε χαλαροί και να θυμάστε… ότι υπάρχει μια εύλογη απάντηση, σε όλα τα προβλήματά σας.

Δίδυμοι (21 Μαΐου – 20 Ιουνίου) κάρτα ταρώ: οι εραστές

Δίδυμοι, σαν ζευγάρι είσαστε άφθαρτοι. Είστε μια ενωμένη ομάδα που μπορεί να αντιμετωπίσει οτιδήποτε εμφανιστεί στη ζωή σας. Να ξέρετε, πως μπορείτε να κάνετε πολλά πράγματα στη ζωή σας και να την εξερευνήσετε. Ζείτε μεγάλες στιγμές, διατηρώντας τη ροή του ερωτισμού ανάμεσα σε εσάς και το ταίρι σας.

Καρκίνος (21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου) κάρτα ταρώ: 10 των κυπέλλων

Καρκίνε, είσαστε τόσο συναισθηματικοί και χαρούμενοι! Είστε άνετοι και έχετε μια αρμονική σχέση. Να είστε ευγνώμονες για όσα έχετε…. και ιδιαίτερα, για το συναίσθημα της εκπλήρωσης. Αυτά τα αισθήματα ικανοποίησης, ειρήνης και αγάπης, υπάρχουν στη σχέση σας.

Λέων (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου) κάρτα ταρώ: θάνατος

Λέοντα, μπορεί να πείτε αντίο στη σχέση σας. Ίσως να είστε δυσαρεστημένοι ή είστε έτοιμοι να δοκιμάσετε κάτι άλλο… Οπότε πρέπει να τελειώσετε με την τωρινή σας σχέση… και να πιέσετε τον εαυτό σας, να κάνει πράγματα που κανονικά δεν θα ήθελε.

Παρθένος (23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου) κάρτα ταρώ: ο διάβολος

Παρθένε, μπορεί να αισθάνεστε παγιδευμένοι στη σχέση σας. Πρέπει ή να «πατήσετε πόδι» και να δημιουργήσετε όρια, ή να το τερματίσετε. Θυμηθείτε, πως δεν θέλετε να αισθάνεστε σαν να έχετε αναλάβει. Η γνώση του εαυτού σας είναι το πιο σημαντικό πράγμα στη ζωή.

Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου) κάρτα ταρώ: 2 των ράβδων

Ζυγέ, έχετε ξεπεράσει τελικά τα εμπόδια που αντιμετώπιζε η σχέση σας. Θα διαπιστώσετε ότι η ζωή είναι πολύ πιο ικανοποιητική όταν είστε με κάποιον που αγαπάτε.

Σκορπιός (23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου) κάρτα ταρώ: 8 των ξιφών

Σκορπιέ, μπορεί να αισθάνεστε σαν να είστε παγιδευμένοι και ανίσχυροι στη σχέση σας. Μπορεί να αισθανθείτε αβοήθητοι και απελπισμένοι. Δεν έχετε καμία επιθυμία στη ζωή, ώστε να κάνει την κατάσταση να λειτουργεί. Όταν αφήνετε όλη τη δύναμή σας σε κάποιον που αγαπάτε, δεν είστε αυτή που πρόκειται να πάρει τις αποφάσεις για το πού πηγαίνει η ζωή σας. Ίσως ήρθε η ώρα να ανοίξετε τα μάτια σας και να πάρετε πίσω την εξουσία σας.

Τοξότης (22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου) κάρτα ταρώ: 10 των ράβδων

Τοξότη, έχετε ξεπεράσει όλους τους αγώνες που αντιμετωπίζατε στη σχέση σας, σιγά σιγά και με σχέδιο. Μπορείτε να πάρετε μια ανάσα και απλά να απολαύσετε την αγάπη που νιώθετε για τον σύντροφό σας.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου) κάρτα ταρώ: 4 των ξιφών

Αιγόκερε, μπορεί να θέλετε να κάνετε ένα βήμα πίσω και να κερδίσετε τη δύναμη και τη σαφήνεια της κατάστασης, στην οποία βρίσκεται η σχέση σας. Επαναξιολογήστε τη ζωή σας, οργανώστε και δώστε προτεραιότητα, ώστε να μπορέσετε να βγείτε από αυτό το μικρό αγώνα, σαν μια ισχυρότερη μονάδα.

Υδροχόος (20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου) κάρτα ταρώ : ο τρελός

Υδροχόε, είσαστε έτοιμοι για κάποια νέα αρχή. Είστε αρκετά ισχυροί για να μάθετε τι πραγματικά θέλετε στη ζωή σας, οπότε μην υποτιμάτε τον εαυτό σας. Μπορείτε να πιέσετε για να είστε πολύ καλύτερος σαν άτομο…. και στη συνέχεια θα βρείτε κάποιον που σας αγαπά περισσότερο από οτιδήποτε και θα σας «ανεβάσει».

Ιχθύες (19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου) κάρτα ταρώ: τροχός της τύχης

Ιχθύες, η σχέση σας, μοιάζει με καράβι σε τρικυμία. Είχατε πρόσφατα, κάποια σκαμπανεβάσματα. Ξέρετε πόσο εντυπωσιακοί είσαστε…. γι’ αυτό μην φοβάστε να προχωρήσετε από τη σχέση σας για να βοηθήσετε τον εαυτό σας ώστε να γίνει ένα καλύτερο άτομο! Γι’ αυτό, όταν ξεκινήσετε μια σχέση, θα είσαστε το καλύτερο, που μπορείτε να είστε.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments