Αθλητισμός

Γιάνις Στρέλνιεκς: Έτσι χάλασε η συμφωνία με τον Παναθηναϊκό

Γιάνις Στρέλνιεκς: Έτσι χάλασε η συμφωνία με τον Παναθηναϊκό
Γιάνις Στρέλνιεκς: Οι δύο πλευρές είχανε δώσει τα χέρια, αλλά τελικά το done deal δεν προχώρησε.

Γιάνις Στρέλνιεκς: Ο Παναθηναϊκός είχε σχεδόν στα χέρια του τον Λετονό γκαρντ, μετά τις δυναμικές κινήσεις που πραγματοποίησε κατά τη διάρκεια της περασμένης εβδομάδας, κάνοντας αισθητή την παρουσία του στις διαπραγματεύσεις. Μάλιστα, όλα έδειχναν ότι πολύ δύσκολα θα χαλούσε ο επικείμενος γάμος. Κι όμως, αυτό συνέβη, με τα δεδομένα να ανατρέπονται τις τελευταίες ημέρες, όπως σημειώνει το δημοσίευμα του gazzetta.gr. Τα δεδομένα είχαν ως εξής.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, την Τετάρτη, Παναθηναϊκός και Στρέλνιεκς έδωσαν τα χέρια και ως εκ τούτου είχε ήδη αρχίσει η διαδικασία της ανταλλαγής συμβολαίων. Τότε ήταν που η παρέμβαση του ατζέντη του περιέπλεξε τα δεδομένα και αντί ο Στρέλνιεκς να ανακοινωθεί από τους πρωταθλητές και κυπελλούχους Ελλάδος. Ο εκπρόσωπος του Λετονού γκαρντ, μπήκε σε μια διαδικασία καθυστέρησης μέχρι να μπουν οι τελικές υπογραφές και ο παίκτης να ανακοινωθεί από τους νταμπλούχους Ελλάδας.

Η εσκεμμένη καθυστέρηση τη στιγμή που ο Λετονός είχε πει το «ναι» στον Παναθηναϊκό και μάλιστα το είχε εκμυστηρευτεί σε ανθρώπους του φιλικού του περιβάλλοντος (και μάλιστα σε πρώην συμπαίκτη του στον Ολυμπιακό, που πριν από δύο ημέρες διέψευσε τα περί Θανάση) οφειλόταν φυσικά στη «σφήνα» της ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Η ΤΣΣΚΑ και η προοπτική της άρεσε στον εκπρόσωπο του Γιάνις Στρέλνιεκς, που ουσιαστικά περίμενε ο εκπρόσωπος του παίκτη με αποτέλεσμα να παρατηρηθεί η καθυστέρηση στις… ανακοινώσεις με τον Παναθηναϊκό. Παρόλα αυτά οι «πράσινοι» δεν έμειναν με σταυρωμένα τα χέρια και αναζητώντας αμέσως την καλύτερη δυνατή λύση, στράφηκαν στην περίπτωση του Τζίμερ Φριντέτ, στον οποίο και έχουν καταθέσει ήδη μεγάλη πρόταση, σχεδόν… διπλάσια από αυτή στον Γιάνις Στρέλνιεκς.

Παναθηναϊκός: Τσεκάρει Φριντέτ

Τις τελευταίες ώρες έχει φουντώσει η φημολογία σχετικά με έντονο ενδιαφέρον των νταμπλούχων Ελλάδος για τον 30χρονο combo guard, Τζίμερ Φριντέτ. Πρόκειται για μία περίπτωση παίκτη με αρκετή εμπειρία από το ΝΒΑ (241 συμμετοχές), που αποτελεί «συμπάθεια» του Δημήτρη Γιαννακόπουλου (ο οποίος στο παρελθόν έχει εκφραστεί δημοσίως με τα καλύτερα λόγια για την αξία του) και είναι στη λίστα των free agent καθώς πριν από τρεις ημέρες αποχώρησε από τους Ουόριορς, όπου είχε ενσωματωθεί για το Summer League.

Ο Παναθηναϊκός αναζητά έναν παίκτη στη θέση αυτή (κυρίως στο «2») και ο Φριντέτ είναι από τις περιπτώσεις που έχουν και με το παραπάνω το «πακέτο». Όπως προαναφέρθηκε, οι φήμες υπάρχουν και μάλιστα φούντωσαν μετά την κίνηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, ο οποίος ακολούθησε τον εν λόγω παίκτη στα social media. Μένει να φανεί, εάν θα προχωρήσει μια τέτοια περίπτωση και εν τέλει ο Παναθηναϊκός «πυροδοτήσει»… τη βόμβα Φριντέτ, φέρνοντας στην Ελλάδα έναν ΝΒΑer.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments