Ελλάδα

Φωτιά: Πυρκαγιά στην Ανατολική Μάνη

Φωτιά: Πυρκαγιά στην Ανατολική Μάνη
Φωτιά: Το μέτωπο της πυρκαγιάς έχει υποχωρήσει από την περιοχή του Αγίου Κυπριανού και έχει κινηθεί προς την περιοχή γειτονικού οικισμού.

Φωτιά: Σε εξέλιξη βρίσκεται η πυρκαγιά που ξέσπασε το απόγευμα της Κυριακής 7 Ιουλίου 2019, σε αγροτοδασική έκταση στην Ανατολική Μάνη. Στο σημείο της φωτιάς, στην περιοχή του Αγίου Κυπριανού στο Δήμο Ανατολικής Μάνης, στην Λακωνία επιχειρούν ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις, οι οποίες κάνουν προσπάθειες να θέσουν υπό έλεγχο την πυρκαγιά.

Όπως ανέφερε στο Αθηναϊκό- Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων η αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας, Αδαμαντία Τζανετέα χρειάστηκε, για προληπτικούς λόγους, να απομακρυνθούν από την παραλία λουόμενοι, καθώς και οι ένοικοι ενός σπιτιού, διότι η φωτιά πλησίαζε προς την παραλιακή ζώνη.

Επίσης, η αντιπεριφερειάρχης προσέθεσε ότι το μέτωπο της πυρκαγιάς έχει υποχωρήσει από την περιοχή του Αγίου Κυπριανού και έχει κινηθεί προς την περιοχή γειτονικού οικισμού, καίγοντας αγροτοδασική έκταση. Να σημειωθεί ότι στην περιοχή επιχειρούν 26 πυροσβέστες με 13 οχήματα, καθώς και εναέρια μέσα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments