Nέα της αγοράς

Τουλάχιστον 4 εκατομμύρια ευρώ μοιράζει απόψε το ΤΖΟΚΕΡ

Τουλάχιστον 4 εκατομμύρια ευρώ μοιράζει απόψε το ΤΖΟΚΕΡ
ΤΖΟΚΕΡ: 4 εκατ. ευρώ στο τζακ ποτ - Απόψε η μεγάλη κλήρωση.

ΤΖΟΚΕΡ: Μετά το έβδομο συνεχόμενο τζακ ποτ που σημειώθηκε στην κλήρωση της Πέμπτης, το ΤΖΟΚΕΡ θα μοιράσει απόψε τουλάχιστον 4 εκατ. ευρώ σε έναν ή περισσότερους μεγάλους τυχερούς.

Η προθεσμία κατάθεσης δελτίων στα πρακτορεία ΟΠΑΠ και στο tzoker.gr λήγει στις 21:30 και ήδη χιλιάδες κόσμου έχουν κινητοποιηθεί. Είναι ενδεικτικό ότι στην κλήρωση της Πέμπτης συμπληρώθηκαν 5.101.464 στήλες, αριθμός που αναμένεται να ξεπεραστεί κατά πολύ μέχρι τις 21:30 που λήγει η προθεσμία κατάθεσης δελτίων.

ΤΖΟΚΕΡ: Πως παίζεται το παιχνίδι

Το ΤΖΟΚΕΡ είναι ένα συναρπαστικό παιχνίδι τύχης που μπορεί να σου αλλάξει τη ζωή. Στόχος του παιχνιδιού είναι να προβλέψετε σωστά 5 αριθμούς από το πρώτο πεδίο των 45 αριθμών και 1 αριθμό ΤΖΟΚΕΡ από το δεύτερο πεδίο των 20 αριθμών.

Οι κληρώσεις του πραγματοποιούνται κάθε Πέμπτη στις 22:10 και Κυριακή στις 22:00. Προβάλλονται ζωντανά από τηλεοπτικό σταθμό πανελλαδικής εμβέλειας. Τη ζωντανή κλήρωση, μπορεί να την παρακολουθήσει οποιοσδήποτε εκδηλώσει ενδιαφέρον.

Συμμετοχές στο ΤΖΟΚΕΡ μπορείτε να καταχωρείτε καθημερινά, εκτός από τις μέρες των κληρώσεων (Πέμπτη και Κυριακή), κατά τις οποίες η προθεσμία κατάθεσης δελτίων είναι μέχρι τις 9:30 το βράδυ (μετά τις 22:15 μπορείτε να ξαναπαίξετε για την επόμενη κλήρωση).

ΕΧΕΤΕ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΠΑΙΞΕΤΕ ΜΕ:

ΑΠΛΗ ΣΤΗΛΗ

Επιλέγετε 5 αριθμούς στο πρώτο πεδίο των 45 αριθμών και 1 αριθμό ΤΖΟΚΕΡ από το δεύτερο πεδίο των 20 αριθμών. Το κόστος της απλής στήλης είναι 0,50 €.

ΠΛΗΡΕΣ ΣΥΣΤΗΜΑ

Το ΤΖΟΚΕΡ προσφέρει στους παίκτες τη δυνατότητα να συμμετέχουν στο παιχνίδι με Συστήματα Πλήρους Ανάπτυξης. Τα Πλήρη Συστήματα παίζονται επιλέγοντας περισσότερους από 5 αριθμούς στο πρώτο πεδίο των 45 αριθμών ή/και περισσότερους από 1 αριθμό ΤΖΟΚΕΡ από το δεύτερο πεδίο των 20 αριθμών.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments