Πολιτική

Εκλογές 2019: Ο Γιώργος Παπανδρέου κάλεσε “όσους δεν θέλουν να δουν τη χώρα στο μπλε της συντήρησης”

Εκλογές 2019: Ο Γιώργος Παπανδρέου κάλεσε “όσους δεν θέλουν να δουν τη χώρα στο μπλε της συντήρησης”
Εκλογές 2019: Ο Γιώργος Παπανδρέου άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα στην Αχαΐα. Τι ανέφερε στις δηλώσεις του, κατά την έξοδό του από το εκλογικό τμήμα.

Εκλογές 2019: Ο πρώην πρωθυπουργός ψήφισε λίγο μετά τις 11:00 το πρωί στο 26ο Δημοτικό Σχολείο Πάτρας, με τις δηλώσεις του, μετά την έξοδό του από το εκλογικό τμήμα, να είναι στο ίδιο μήκος κύματος με εκείνες της Φώφης Γεννηματά. Συγκεκριμενα, ανέφερε τα εξής:”Ψηφίζουμε για να τιμήσουμε την δημοκρατική παράδοση της Αχαΐας, να τιμήσουμε αγώνες για τη Δημοκρατία γενεών, ψηφίζουμε για την ελπίδα, για όσους δεν θέλουν να δούνε την Ελλάδα βαμμένη στο μπλε της συντήρησης, αλλά ούτε και μια χώρα όπου η αριστερά έχει συγκατοικήσει με την συντήρηση ή έχει και συντηρητικές πρακτικές όπως αποδείχθηκε.

Ψηφίζουμε για την δύναμη της αλλαγής, αυτό που χρειάζεται η χώρα. Μια δύναμη που όλοι μαζί μπορούμε να φτιάξουμε και που είναι πολύ σημαντικό για τον μέλλον, το αύριο της Ελλάδας. Γι’ αυτό και είναι σημαντική η ψήφος, είναι ψήφος αλλαγής».

Ο Γιώργος Παπανδρέου και το λουκέτο

Μεγάλο μπέρδεμα έγινε σχετικά με το τμήμα όπου θα ψήφιζε ο πρώην πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου. Σύμφωνα με την ενημέρωση που υπήρχε έως το Σάββατο, ο Γιώργος Παπανδρέου θα ασκούσε το εκλογικό του δικαίωμα, στις 11:00 σε Εκλογικό Τμήμα του Σχολικού Συγκροτήματος Ανδρέας Γ. Παπανδρέου στην Πάτρα.

Ωστόσο, το πρωί βρέθηκε στο συγκεκριμένο σχολείο ρεπόρτερ του ΣΚΑΪ και έδειξε σε ζωντανή σύνδεση πως το σχολείο είναι κλειστό με λουκέτο. Μάλιστα, στο ίδιο Σχολικό Συγκρότημα πήγαινε κόσμος από το πρωί προκειμένου να ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα και έβλεπε το λουκέτο με αποτέλεσμα να αναζητεί σε ποιο μέρος θα ψηφίσει.

Λίγο αργότερα ο ΣΚΑΪ μετάδωσε πως ο Γιώργος Παπανδρέου είχε ζητήσει να ψηφίσει εκεί λόγω ονόματος, ωστόσο κάτι τέτοιο δε θα γίνει και αναγκάστηκε να ψηφίσει σε άλλο εκλογικό κέντρο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments