Αθλητισμός

Σβέτοζαρ Μάρκοβιτς: Έτσι “έκλεισε” τον Σέρβο ο Ολυμπιακός

Σβέτοζαρ Μάρκοβιτς: Έτσι “έκλεισε” τον Σέρβο ο Ολυμπιακός
Σβέτοζαρ Μάρκοβιτς: Ο Ολυμπιακός αναμένεται να ανακοινώσει άμεσα την απόκτηση του Σέρβου στόπερ.

Σβέτοζαρ Μάρκοβιτς: Ο Ολυμπιακός έχει συμπληρώσει σε μεγάλο βαθμό το ρόστερ του. Ο Πέδρο Μαρτίνς δεν θα έλεγε “όχι” στο ενδεχόμενο να γίνουν μερικές προσθήκες ακόμα που θα δώσουν ποιότητα και βάθος. Φυσικά στο κάδρο υπάρχει πάντα και η απόκτηση νεαρών ποδοσφαιριστών που θα αποτελέσουν λύσεις και το μέλλον. Μια τέτοια περίπτωση έχουν εντοπίσει εδώ και καιρό οι άνθρωποι της ομάδας. Μάλιστα, ο συγκεκριμένος στόχος βρίσκεται στη λίστα της ομάδας εδώ και καιρό.

Πρόκειται για τον Σβέτοζαρ Μάρκοβιτς που αγωνίζεται με τα χρώματα της Παρτιζάν. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο Ολυμπιακός διαχρονικά έχει μια τάση να ψωνίζει από την αγορά της Σερβίας. Ο νεαρός στόπερ αποτελεί μια εξαιρετική περίπτωση καθώς μόλις στα 19 του έχει αρκετά παιχνίδια στα πόδια του. Η μεταγραφή θα μπορούσε να έχει “κλείσει” και νωρίτερα αν η Παρτιζάν δεν είναι μεγάλες οικονομικές αξιώσεις. Οι “ασπρόμαυροι” άλλαξαν τις απαιτήσεις τους και η μεταγραφή είναι θέμα ωρών.

Σβέτοζαρ Μάρκοβιτς: Στην Αθήνα ο νεαρός

Ο Σέρβος κεντρικός αμυντικός βρίσκεται στην Αθήνα και εντός της ημέρας αναμένεται να υπογράψει για το τετραετές πιθανότατα συμβόλαιό του με τους Πειραιώτες, από τη στιγμή βέβαια που δεν θα προκύψει κάποιο πρόβλημα στις ιατρικές του εξετάσεις. Οι «ερυθρόλευκοι» τα είχαν βρει  με την Παρτίζαν, στην οποία δίνουν 1,5 εκατ. ευρώ και 15% για την επόμενη μεταγραφή του 19χρονου στόπερ.

Σύμφωνα με τον «Κόκκινο Πρωταθλητή», η υπόθεση του νεαρού ποδοσφαιριστή είχε «κολλήσει», αφού φέρεται να του έδινε 150.000 το χρόνο και εκείνος κάποια στιγμή αξίωσε τα διπλά (για την ακρίβεια οι μάνατζέρ του). Ωστόσο, η «χρυσή τομή» βρέθηκε κάπου στη μέση και ο Μάρκοβιτς θα παίρνει ετησίως 225.000 ευρώ. Πρόκειται για μία θετική κατάληξη στην υπόθεση του Σέρβου αμυντικού, τον οποίο η ομάδα του παραχωρούσε έναντι 4 με 5 εκατ. ευρώ τον περασμένο χειμώνα και είχαν ενδιαφερθεί για εκείνον ομάδες όπως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η Μπενφίκα, η Μαρσέιγ, η Μονακό, το Στρασβούργο, η Τορίνο και η Μπολόνια.

Οι υπόλοιποι «μνηστήρες» φαίνεται πως έκαναν πίσω λόγω της επέμβασης που είχε κάνει στο μηνίσκο, μένοντας εκτός δράσης για περίπου δύο μήνες και μετά την παρουσία της εθνικής Σερβίας στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U21 στην Ιταλία που ήταν καταστροφική.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments