Πολιτική

Κυριάκος Μητσοτάκης: Οι αγκαλιές με την οικογένειά του στην Πειραιώς (pics)

Κυριάκος Μητσοτάκης: Οι αγκαλιές με την οικογένειά του στην Πειραιώς (pics)
Κυριάκος Μητσοτάκης: Αγκαλιά με την οικογένειά του γιόρτασε τη νίκη στις εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου.

Κυριάκος Μητσοτάκης: Ο νεοεκλεγμένος πρωθυπουργός, ο οποίος αναμένεται να ορκιστεί τη Δευτέρα (8/7/19) στις 13:00, γιόρτασε τη νίκη του στις εθνικές εκλογές μαζί με την οικογένειά του. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης παρακολούθησε τα αποτελέσματα των εθνικών εκλογών στα γραφεία της ΝΔ στην Πειραιώς, έχοντας δίπλα του τα αγαπημένα του πρόσωπα. Η νίκη έφερε αγκαλιές και φιλιά, αλλά και τις απαραίτητες φωτογραφίες. Η οικογένεια Μητσοτάκη πόζαρε με τεράστια χαμόγελα, ζωγραφισμένα στα πρόσωπά τους και πόζαρε στον φωτογραφικό φακό.

Κυριάκος Μητσοτάκης: Οι αγκαλιές με την οικογένειά του στην Πειραιώς

Κυριάκος Μητσοτάκης: Δάκρυσε ο γιος του, Κωνσταντίνος

Μόλις ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας ανέβηκε στο βήμα για να επισφραγίσει τη νίκη του στις εκλογές, ο γιος του, Κωνσταντίνος ξέσπασε σε λυγμούς. Ο γιος του παρακολούθησε ιδιαίτερα συγκινημένος τον πατέρα του μετά τη νίκη της Νέας Δημοκρατίας. Όσο ο Κυριάκος Μητσοτάκης μιλούσε για το πώς θα κάνει νέα κυβέρνηση, ο Κωνσταντίνος έκλαιγε. Μέχρι που μόλις τελείωσε την ομιλία ο πατέρας του, έσπευσε να τον αγκαλιάσει.

Φωτογραφία: protothema.gr

Κυριάκος Μητσοτάκης: Θα είναι πρωθυπουργός όλων των Ελλήνων

Θα είμαι πρωθυπουργός όλων των Ελλήνων. Θέλω να απευθυνθώ στους Έλληνες του εξωτερικού. Δεν θα σας ζητήσω να επιστρέψετε. Θα σας ζητήσω να έχετε το βλέμμα και την καρδιά σας στην Ελλάδα. Αξίζουμε καλύτερα και ήρθε η ώρα για να το αποδείξουμε και στην πράξη. Ζήτησα ισχυρή εντολή και μου τη δώσατε απλόχερα. Δεν θα σας διαψεύσω. Ευχαριστώ από καρδιάς τη σύζυγό και τα παιδιά μου Νιώθω να με συνοδεύει η ευχή των γονιών μου.

Από σήμερα δουλεύουμε για να αλλάξουμε τη χώρα. Από σήμερα ξεκινάει ένας δύσκολος, αλλά όμορφος αγώνας. Η νέα κυβέρνηση θα δουλέψει σκληρά και με σεβασμό. Λάθη μπορεί να υπάρξουν αλλά δεν θα αμφισβητηθεί ποτέ η εργατικότητα. Έχω δεσμευτεί για λιγότερους φόρους και καλύτερους μισθούς. Για ασφάλεια, καλύτερη υγεία. Επιστρέφει η αξιοκρατία. Πρώτος στόχος τα χαμηλότερα πλεονάσματα. Δεν ζητώ περίοδο χάριτος γιατί δεν υπάρχει χρόνος. Ενωμένοι μπορούμε να γράψουμε ιστορία. Από αύριο ο ουρανός θα είναι πιο γαλανός και ο ήλιος πιο φωτεινός. Ξημερώνει μία νέα μέρα για την πατρίδα μας”.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments