Πολιτική

Ορκωμοσία νέας κυβέρνησης: Τι φόρεσαν οι σύζυγοι των υπουργών αλλά και οι γυναίκες υπουργοί

Ορκωμοσία νέας κυβέρνησης: Τι φόρεσαν οι σύζυγοι των υπουργών αλλά και οι γυναίκες υπουργοί
Ορκωμοσία νέας κυβέρνησης: Εντυπωσιακά ντυμένες και σικάτες κυρίες βρέθηκαν σήμερα στο Μέγαρο Μαξίμου στην ορκωμοσία της κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Ορκωμοσία νέας κυβέρνησης: Στο Προεδρικό Μέγαρο ορκίστηκε στις 12:00 το μεσημέρι της Τρίτης (9/7/19) η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη. Οι πρώτοι υπουργοί της νέας κυβέρνησης άρχισαν να φτάνουν στο Προεδρικό Μέγαρο από πολύ νωρίτερα, ενώ οι περισσότεροι εξ αυτών ακολούθησαν το παράδειγμα του νέου πρωθυπουργού και έφτασαν στην ορκωμοσία συνοδευόμενοι από τις γυναίκες και τα παιδιά τους.

Όλες οι σύζυγοι έβαλαν τα δυνατά τους για να εντυπωσιάσουν, αλλά δύο ήταν οι κυρίες που ξεχώρισαν πλήρως. Ο λόγος για τη σύζυγο του Κυριάκου Μητσοτάκη, Μαρέβα Γκραμπόφσκι, αλλά και την πάντα εντυπωσιακή σύζυγο του Βασίλη Κικίλια, Τζένη Μπαλατσινού. Πιο boho η Μαρέβα Γκραμπόφσκι, για μια ακόμη φορά φόρεσε ρούχα της συλλογής της Zeus+Dione σε μπλε και χακί. Η νιόπαντρη Τζένη Μπαλατσινού πάλι, πιο κλασική, προτίμησε τον συνδυασμό λευκού-μαύρου, επιλέγοντας μια μαύρη παντελόνα με ένα λευκό τοπ.

Ορκωμοσία νέας κυβέρνησης: Οι κυρίες στα λευκά

Λόγω του καλοκαιριού, αλλά και γενικότερα της μόδας που επιτάσσει το λευκό α μπει ξανά στην γκαρνταρόμπα μας, οι περισσότερες κυρίες, σύζυγοι υπουργών, ήταν ντυμένες στα λευκά. Όπως για παράδειγμα η σύζυγος του κυβερνητικού εκπροσώπου, Στέλιου Πέτσα, σύζυγος του Λευτέρη Αυγενάκη με το λευκό κοστούμι, η σύζυγος του νέου υφυπουργού Ανάπτυξης Χρίστου Δήμα με το λευκό ασύμμετρο φόρεμα, η σύζυγος του Κώστα Σκρέκα με το vintage λευκό μίνι φόρεμά της, η σύζυγος του Γιώργου Κουμουτσάκου με το υπέροχο deux pieces της, η σύζυγος του Άκη Σκέρτσου, αλλά και η σύζυγος του Νότη Μηταράκη, με το μίνι λευκό φόρεμά της.

Στα λευκά αποφάσισαν να ντυθούν και οι δύο υπουργοί της νέας κυβέρνησης. Ο λόγος για τη Σοφία Ζαχαράκη, η οποία φόρεσε ένα υπέροχο λευκό BOSS φόρεμα και την Φωτεινή Αραμπατζή, η οποία φόρεσε ένα απλό λευκό φόρεμα και συνοδευόταν από την επίσης δημοσιογράφο αδελφή της.

Ορκωμοσία νέας κυβέρνησης: Τα φλοράλ και τα χρωματιστά

Φυσικά, πολλές κυρίες εκμεταλλεύτηκαν την εποχή και έβαλαν χρώμα. Πολύ χρώμα. Και φλοράλ. Η σύζυγος του Χάρη Θεοχάρη φόρεσε ένα ροζ jumpsuit, η Πόπη Καλαϊτζίδου, σύζυγος του Κωστή Χατζηδάκη, ένα γαλάζιο φόρεμα, ενώ με γαλάζιο φόρεμα εμφανίστηκε και η Ευγενία Μανωλίδου. Η Αφροδίτη Δωρίτη, σύζυγος του υπουργού Ναυτιλίας Γιάννη Πλακιωτάκη, φορούσε το ελληνικό καλοκαίρι σε ένα φόρεμα, ένα υπέροχο κλασικό λευκό φόρεμα με μπλε τυπώματα, η παιδίατρος σύζυγος του Μάκη Βορίδη με ένα καλοκαιρινό φλοράλ και η σύζυγος του νέου υπουργού Αμυνας Νίκου Παναγιωτόπουλου με ένα απόλυτα σικ αλλά και απόλυτο καλοκαιρινό ροζ-σομόν φόρεμα. Με κίτρινο φλοράλ και η κυρία Σταϊκούρα.

Ορκωμοσία νέας κυβέρνησης: Στα μαύρα ντύθηκαν δύο γυναίκες υπουργοί

Πάντως, αν και βρισκόμαστε εν μέσω καλοκαιριού, δύο γυναίκες υπουργοί της νέας κυβέρνησης επέλεξαν την ασφαλή επιλογή του μαύρου. Η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως φόρεσε ένα μαύρο κοστούμι και η νέα υφυπουργός Εργασίας Δόμνα Μιχαηλίδου ένα μαύρο φόρεμα. Η Δόμνα Μιχαηλίδου θα αναλάβει το χαρτοφυλάκιο της Κοινωνικής Πρόνοιας και Αλληλεγγύης.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments