Διεθνή

Ταξιδιώτης φόρεσε 15 μπλουζάκια για να μην πληρώσει υπέρβαρο και έγινε viral

Ταξιδιώτης φόρεσε 15 μπλουζάκια για να μην πληρώσει υπέρβαρο και έγινε viral
Ένας ταξιδιώτης έγινε viral όταν προτίμησε να φορέσει 15 μπλουζάκια αντί να πληρώσει μερικά χρήματα παραπάνω.

Όσοι ταξιδεύουν συχνά γνωρίζουν ότι ένα μεγάλο άγχος είναι με τις αποσκευές. Ειδικότερα όταν επιστρέφουμε από το μέρος που πήγαμε. Μερικά ρούχα, κάποια αναμνηστικά, δεν θέλει πολύ για να ξεπεράσουμε το όριο των κιλών που υπάρχει στα αεροδρόμια. Κάτι τέτοιο έπαθε ο John Irvine από την Γλασκόβη που είχε πάει με την οικογένεια του διακοπές στη Νίκαια της Γαλλίας. Στην επιστροφή άφησε την βαλίτσα του στον έλεγχο και τότε τον ενημέρωσαν ότι έχει περάσει το επιτρεπτό όριο για 8 κιλά.

Σε αυτή την περίπτωση θα έπρεπε να πληρώσει ένα εξτρά ποσό. Ο Irvine δεν είχε καμία τέτοια πρόθεση και άνοιξε την βαλίτσα του με σκοπό να την κάνει πιο ελαφριά. Τότε άρχισε να φοράει τα ρούχα που περίσσεψαν. Το θέμα είναι ότι δεν ήταν ούτε ένα, ούτε δυο, αλλά 15 διαφορετικά ρούχα.  Το βίντεο από το ευφάνταστο σχέδιό του να αποφύγει την έξτρα πληρωμή δημοσίευσε στα social media ο 17χρονος γιο του, Josh.

Δείτε το Viral βίντεο εδώ 

«Η βαλίτσα ήταν υπέρβαρη στο αεροδρόμιο οπότε ο μπαμπάς μου φόρεσε 15 μπλούζες για να ισοφαρίσει το βάρος», έγραψε ο 17χρονος, που εξήγησε πως μερικά από τα ρούχα ήταν δικά του. Το κόλπο αυτό είχε αποτέλεσμα από τη στιγμή που ο John κατάφερε τελικά να επιβιβαστεί στο αεροπλάνο, κάνοντας το προσωπικό ασφαλείας να γελάσει με την κίνησή του, ωστόσο καθυστέρησε λίγο την πτήση καθώς του ζητήθηκε να βγάλει μερικά από τα ρούχα στον έλεγχο.

Αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που κάποιος επιβάτης αναγκάζεται να κάνει κάτι τέτοιο. Το ίδιο είχε κάνει τον Απρίλιο η Natalie Wynn, βάζοντας επτά φορέματα, δυο ζευγάρια παπούτσια, δυο σορτσάκια, μια φούστα και ένα παλτό. Η γυναίκα πετούσε από Μάντσεστερ προς Φουερτεβεντούρα και είχε υπερβεί κατά 4 κιλά το βάρος αποσκευής, οπότε καλούταν να πληρώσει επιπλέον 65 λίρες.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments