Ελλάδα

Χαλκιδική: Εντοπίστηκε πτώμα στην παραλία της Σωζόπολης

Χαλκιδική: Εντοπίστηκε πτώμα στην παραλία της Σωζόπολης
Χαλκιδική: Οι Αρχές εντόπισαν πτώμα άντρα στην παραλία της Σωζόπολης. Φόβοι ότι η σορός ανήκει στον αγνοούμενο ψαρά τα ίχνη του οποίου χάθηκαν χθες βράδυ.

Χαλκιδική: Εντοπίστηκε πτώμα στην παραλία της Σωζόπολης. Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε η ΕΡΤ, ανάμεσα στη Σωζόπολη και στη Νέα Καλλικράτεια βρέθηκε η σορός ενός άνδρα. Έτσι οι νεκροί αυξάνονται στους επτά. Ο άνδρας βρέθηκε στη θαλάσσια περιοχή ανάμεσα στη Σωζόπολη και στη Νέα Καλλικράτεια, στα 6 ναυτικά μίλια από την ακτή. Στο σημείο επιχειρούν ένα ρωσικό σκάφος και το πλωτό του Λιμενικού Σώματος.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, η σορός δεν έχει ταυτοποιηθεί ακόμα, συνεπώς δεν έχει γίνει γνωστό αν πρόκειται για τον 62χρονο ψαρά που αγνοείται από το βράδυ της Τετάρτης, μετά τη φονική κακοκαιρία που έπληξε τη Χαλκιδική.

Χαλκιδική: Οι έρευνες του Λιμενικού για τον ψαρά

Από την πρώτη στιγμή έκανε έρευνες το Λιμενικό Σώμα στην θαλάσσια περιοχή της Καλλικράτειας για τον εντοπισμό 62χρουνου ψαρά. Όπως έγινε γνωστό, είχε πάει με την ξύλινη βάρκα του γύρω στις 18.00 για ψάρεμα· έκτοτε δεν έχει δώσει σημεία ζωής.

Χαλκιδική: Οι έξι ταυτοποιημένοι νεκροί

Οι έξι ταυτοποιημένοι νεκροί είναι: Μία γυναίκα από τη Ρουμανία, 54 ετών και ο 8χρονος γιος της, οι οποίοι έτρωγαν σε ταβέρνα στη Νέα Πλάγια, όταν ο τυφώνας παρέσυρε το στέγαστρο κάτω από το οποίο βρίσκονταν στην παραλία. Αποτέλεσμα η γυναίκα να καταπλακωθεί από το στέγαστρο ενώ μαρτυρίες θέλουν τον 8χρονο να έχασε τη ζωή του όταν ο αέρας τον σήκωσε ψηλά και τον πέταξε με δύναμη στην απέναντι τζαμαρία ενώ προσπαθούσε να τρέξει για να σωθεί! Ένας Ρώσος πατέρας και ο μόλις δύο ετών γιος του περνούσαν σε περιοχή που είχε δέντρα στη Νέα Ποτίδαια και καταπλακώθηκαν. Και δύο ηλικιωμένοι από την Τσεχία, ηλικίας 72 και 70 ετών, που σκοτώθηκαν μέσα στο τροχόσπιτό τους, το οποίο σήκωσε ο αέρας.

Χαλκιδική: Τα σημεία που βρήκαν τραγικό θάνατο τα άλλα θύματα της κακοκαιρίας

Ένα ανήλικο αγόρι έγινε το έκτο θύμα των πολύνεκρων καιρικών φαινομένων που έπληξαν τις προηγούμενες ώρες την Χαλκιδική. Όπως επιβεβαίωσε η Πυροσβεστική, πρόκειται για 8χρονο παιδί από τη Ρουμανία, που βρισκόταν στην ταβέρνα στα Νέα Πλάγια όπου έπεσε το στέγαστρο, καταπλακώνοντας θαμώνες του καταστήματος. Εκεί τραυματίστηκε επίσης θανάσιμα η 54χρονη μητέρα του από τη Ρουμανία.

Τα ακραία καιρικά φαινόμενα στοίχισαν επίσης τη ζωή σε ζευγάρι ηλικιωμένων από την Τσεχία, που παραθέριζαν με τροχόσπιτο στη Σωζόπολη και το όχημα φαίνεται να ανατράπηκε από τους σφοδρούς ανέμους. Μαζί τους παραθέριζε ο γιος τους που τραυματίστηκε και διακομίστηκε σε νοσοκομείο, καθώς και ο εγγονός τους, που κατά νεότερες πληροφορίες είναι 18 ετών, είναι καλά στην υγεία του αλλά έχει υποστεί σοκ.

Ακόμη δύο θάνατοι καταγράφηκαν στην Νέα Ποτίδαια, όπου δένδρο καταπλάκωσε 39χρονο Ρώσο και τον γιο του, περίπου δύο ετών, που διέμεναν σε ξενοδοχειακή μονάδα της περιοχής.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments