Πολιτική

Όταν ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης αποκαλούσε τυχοδιώκτες όσους φεύγουν από το ΠΑΣΟΚ

Όταν ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης αποκαλούσε τυχοδιώκτες όσους φεύγουν από το ΠΑΣΟΚ
Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης είναι ο νέος υπουργός Προστασίας του Πολίτη, το ΚΙΝΑΛ τον διέγραψε κι εμείς θυμηθήκαμε μια τοποθέτησή του στο Twitter προ 7ετίας όταν βρισκόταν στο ΠΑΣΟΚ.

Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης είναι ο άνθρωπος που εμπιστεύτηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης για το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη. Με το θέμα της ασφάλειας να είναι ένα από τα πιο κομβικά ζητήματα που έχει να αντιμετωπίσει η κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας, ο πρωθυπουργός επιλέγει ένα πρόσωπο με εμπειρία και γνώση γύρω από το συγκεκριμένο ζήτημα.

Χρόνια στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, Ο Χρυσοχοΐδης αποδέχτηκε την… πρόκληση και η αλήθεια είναι πως ξεκίνησε πολύ δυναμικά στο νέο του πόστο. Παράλληλα, όμως, το ΚΙΝΑΛ τον διέγραψε από το κόμμα, όπως και τη Λίνα Μενδώνη, νέα υπουργό Πολιτισμού. Όπως ανέφερε η ανακοίνωση “κατόπιν απόφασης της Επιτροπής Δεοντολογίας, Εφαρμογής Καταστατικού και Πιστοποίησης (Ε.Δ.Ε.ΚΑ.Π.) του Κινήματος Αλλαγής, διαγράφονται από μέλη του κόμματος”.

Τέλος, λοιπόν, από το ΚΙΝΑΛ ο Χρυσοχοΐδης και ένας κύκλος πολλών χρόνων, με τη σχέση του υπουργού με το ΠΑΣΟΚ, φαίνεται πως κλείνει οριστικά και αμετάκλητα. Ένας κύκλος που είχε πολλές επιτυχίες, αφού ο Χρυσοχοΐδης θεωρείται ένας από τους πλέον επιτυχημένους υπουργούς Δημοσίας Τάξης στα χρόνια που το ΠΑΣΟΚ ήταν στην εξουσία.

Πριν από εφτά χρόνια, μάλιστα, ο νυν υπουργός Προστασίας του Πολίτη αποκαλούσε τυχοδιώκτες όσους αποχωρούσαν από το ΠΑΣΟΚ, λέγοντας πως χαίρεται που δεν είναι πλέον μαζί τους. Το είχε κάνει μέσω Twitter, γράφοντας χαρακτηριστικά:

“Χαίρομαι που δεν είμαι πια με αυτούς που έφυγαν από το ΠΑΣΟΚ. Καλώς έκαναν και έφυγαν, γιατί αποδείχτηκαν απλώς τυχοδιώκτες”.

Δείτε το tweet:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments