Αθλητισμός

Μιλουτίνοφ: Δημοσίευμα πως πουλήθηκε ήδη

Μιλουτίνοφ: Δημοσίευμα πως πουλήθηκε ήδη
Μιλουτίνοφ: Αυξάνονται τα σενάρια πως πάει στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Μιλουτίνοφ: Σίγουρη και… τελειωμένη θεωρεί τη μεταγραφή του σέντερ του Ολυμπιακού στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας σημερινό δημοσίευμα. Συγκεκριμένα, το Sportime σε αναφορά του στο θέμα έχει μια φωτογραφία του παίκτη με την επιγραφή “sold” και μιλάει για δεδομένη πώληση στους Ρώσους.

Αναλυτικά το δημοσίευμα του Sportime αναφέρει μεταξύ άλλων:

“Ο Μιλουτίνοφ ήταν μια εξαιρετική περίπτωση παίκτη. Αποκτήθηκε σχεδόν… τζάμπα, εξελίχθηκε, ο Ολυμπιακός πήρε το μάξιμουμ σε ότι έχει να κάνει με την αγωνιστική του απόδοση, καιρός είναι τώρα να πάρει και το μάξιμουμ από οικονομικής πλευράς.

Από τη στιγμή που αξιόπιστοι συνάδελφοι που καλύπτουν το ρεπορτάζ του μπασκετικού Ολυμπιακού αναφέρουν πως «είναι καλύτερο για όλους», αντιλαμβάνεστε τι συμβαίνει και τι υπονοείται. Ασφαλώς όχι για κακό.

Ο Ολυμπιακός φέρεται να έχει αρνηθεί την πρώτη προσφορά, ως όφειλε. Διότι δεν πρέπει στη συγκεκριμένη διαπραγμάτευση να πέσει αμαχητί. Αυτό το «να τον πουλήσει επειδή του χρόνου θα τον χάσει τσάμπα», έχει ισχύ μέχρι ένα σημείο. Αν είναι να μην εξοικονομήσει ένα καλό ποσό από την πώληση και να πρέπει συνάμα να ψάξει στην αγορά για καλύψει το κενό του, δεν αξίζει τον κόπο. Διότι ο καλός Μιλουτνίφο για ένα ακόμα χρόνο μπορεί να σημαίνει και αγωνιστική πρόοδο για τον Ολυμπιακό.

Πάντως ας μη γελιόμαστε. Τι σήμερα, τι αύριο, τι τώρα. Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ δεν θα είναι στο ρόστερ του Ολυμπιακού τη νέα αγωνιστική περίοδο. Αυτό προκύπτει από τα συμφραζόμενα. Η ΤΣΣΚΑ του προσφέρει ένα πακτωλό χρημάτων, είναι η πρωταθλήτρια Ευρώπης και ο Ολυμπιακός δεν μπορεί να… ματσάρει τη διαφορά. Διότι αν μια ομάδα αρνηθεί τη μεταγραφή, τότε θα πρέπει να πληρώσει την ανανέωση. Το ένα φέρνει, το άλλο. Ουδείς μπορεί να το αποφύγει. Παρότι ο Μιλουτίνοφ δεν είναι αθλητής που έχει δώσει το παραμικρό δικαίωμα για να ισχυριστούμε κάτι αρνητικό, δεν θα του άρεσε ένα τέτοιο ενδεχόμενο. Δηλαδή ούτε πώληση, ούτε αύξηση στις αποδοχές. Ας μην ξεχνάμε πως είναι επαγγελματίας…”

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments