Διεθνή

F1: Άνθρωποι της Ferrari βρήκαν μετανάστες στο φορτηγό τους

F1: Άνθρωποι της Ferrari βρήκαν μετανάστες στο φορτηγό τους
F1: Το ζευγάρι των μεταναστών κατάφερε να μπει στο φορτηγό όταν αυτό έφτασε στο λιμάνι του Καλέ στη Γαλλία.

F1: Η Formula 1 βρίσκεται από την Παρασκευή 12 Ιουλίου 2019 στην πίστα του Silverstone ενόψει του GP της Μεγάλης Βρετανίας, και μία μεγάλη έκπληξη περίμενε τους ανθρώπους της Ferrari κατά τον τακτικό έλεγχο των φορτηγών των ομάδων. Συγκεκριμένα, οι υπεύθυνοι της “Scuderia ” βρήκαν μέσα δύο μετανάστες μέσα στα φορτηγά τους.

Το ζευγάρι, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το “Reuters”, κατάφερε να μπει στο φορτηγό όταν αυτό έφτασε στο λιμάνι του Καλέ στη Γαλλία. Στην περιοχή υπάρχουν πολλοί μετανάστες οι οποίοι προσπαθούν να επιβιβαστούν σε φορτηγά για να συνεχίσουν την πορεία τους πιο Βόρεια.

Στη συγκεκριμένη περίπτωση κατάφεραν να ανέβουν στο φορτηγό χωρίς να γίνουν αντιληπτοί μέχρι αυτό να φτάσει στην πίστα του Silverstone. Τελικά, το ζευγάρι παραδόθηκε στις Αρχές οι οποίες θα αποφασίσουν και για την τύχη τους.

Νέο deal της F1 με Silverstone ως το 2024

Στο καλεντάρι της Formula 1 μέχρι το 2024 θα παραμείνει το Σίλβερστοουν. Το deal υπογράφτηκε χθες εν όψει και του αγώνα στο Λονδίνο την ερχόμενη Κυριακή, που θα είναι και ο εβδομηκοστός. Πρόκειται για την πιο ιστορική πίστα του πρωταθλήματος, αφού εκεί έγινε το 1950 το πρώτο Grand Prix.

F1: Στις πρώτες θέσεις οι δύο Mercedes στο FP2

Ο Βάλτερι Μπότας έκανε τον γρηορότερο γύρο ρυθμό στο FP2 με τον ομόσταβλό του Λιούις Χάμιλτον, να απέχει μόλις 89 χιλιοστά πίσω του. Οι δύο Ferrari έδειχναν πως είχαν 1 δευτερόλεπτο διαφορά με την κορυφή και αντιμετώπιζαν προβλήματα με τα ελαστικά τους αλλά στο τέλος βρήκαν ταχύτητα και πλησίασαν τον χρόνο του Μπότας στο 1 δέκατο με τον Λεκλέρ με τον Φέτελ να ακολουθεί στην 4η θέση.

Μετά την πρώτη αλλαγή ελαστικών ο Γκασλί βρέθηκε 5ος μισό δευτερόλεπτο κάτω από τον Βάλτερι Μπότας αλλά η απόδοσή του χαρακτηρίζεται ενθαρρυντική. Στην 6η θέση ο καταπληκτικός φέτος Λάντο Νόρις που είχα και μια δύσκολη στιγμή όταν έχασε την πρόσφυση των πίσω ελαστικών του και είχε μια μικροέξοδο. Ο Φερστάπεν που στην αρχή του session έδειχνε δυνατός έμεινε τελικά 7ος με τον έτερο οδηγό της McLaren Κάρλος Σάινθ να ακολουθεί στην 8η θέση δείχνοντας πως η McLaren βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο φέτος. Ο Άλμπον με τον Πέρεζ συμπληρώνουν τις θέσεις 9 και 10 σε ένα session που δεν είχε συμβάντα και κύλησε ήρεμα.

Η τελική κατάταξη του FP2 έχει ως εξής:

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments