Ζώδια

Ζώδια: Οι ημερήσιες προβλέψεις για την Παρασκευή (12/7/19)

Ζώδια: Οι ημερήσιες προβλέψεις για την Παρασκευή (12/7/19)
Ζώδια: Οι ημερήσιες προβλέψεις για τους δώδεκα εκπροσώπους του ζωδιακού κύκλου, για σήμερα Παρασκευή (12/7/19).

Ζώδια: Οι ημερήσιες προβλέψεις για τους δώδεκα εκπροσώπους του ζωδιακού κύκλου, για σήμερα Παρασκευή (12/7/19).

  • Κριός

Το να έχετε στόχους και οράματα είναι μέρος της ιδιοσυγκρασίας σας, αγαπητοί Κριοί! Μια παθιασμένη σύγκρουση της Σελήνης με τον κυβερνήτη σας τον Άρη, θα σας βγάλει από τη διστακτική στάση που είχατε τις τελευταίες μέρες. Αν το παρακάνετε με την ευγένεια, μπορεί να χάσετε μια σημαντική ευκαιρία. Γι’ αυτό ασχοληθείτε με την πράξη και όχι τη φιλοσοφία των πραγμάτων. Αποφασίστε τι θέλετε να κρατήσετε και διώξτε αποφασιστικά όσα δεν εξυπηρετούν τη ζωή σας σε κάτι πλέον. Με αργά και σταθερά βήματα, θα βάλετε αίσιο πρόσημο σε όλα!

  • Ταύρος

Έχετε ανάγκη να έρθετε πιο κοντά με κάποια άτομα, αγαπητοί Ταύροι; Ένα τρίγωνο ισορροπίας ανάμεσα στη Σελήνη και τον Άρη, ενδέχεται να αναστατώσει τα συναισθήματα. Μπορεί να θέλετε να κάνετε μια προσέγγιση αλλά η άλλη πλευρά να γίνεται αμυντική και σας γεμίζει ανασφάλεια. Να θυμάστε ότι κανείς δεν μπορεί να σας κάνει να νιώσετε άσχημα, έχετε το θάρρος να μοιραστείτε ακόμα και τις δύσκολες πτυχές σας. Εστιάστε στον στόχο και θα επιστρέψετε στον ομαλό συναισθηματικό ρυθμό σας!

  • Δίδυμοι

Η ιδιοσυγκρασία σας είναι γνωστή για τον εντοπισμό καινούργιων δυνατοτήτων, αγαπητοί Δίδυμοι! Με τη Σελήνη να συναντά τον Άρη του πάθους στον τομέα σας της επικοινωνίας, μην σπαταλήσετε χρόνο για να διερευνήσετε αν κάτι είναι ρεαλιστικό ή όχι. Εκφράστε στις μεγαλεπήβολες προθέσεις σας και βοηθήστε τους υπόλοιπους να τις δουν από τη δική σας σκοπιά. Αν νιώσετε την ανάγκη να τους κρίνετε ή να τους διορθώσετε, κάντε το διακριτικά. Μια ευγενική προσέγγιση θα μετατρέψει τους πάντες σε πιστούς οπαδούς και θαυμαστές σας!

  • Καρκίνος

Η οργάνωση παίρνει τα ηνία των καταστάσεων, αγαπητοί Καρκίνοι! Η Σελήνη συμπράττει υποστηρικτικά με τον δυναμικό Άρη, στον τομέα σας των χρημάτων και της ασφάλειας. Θα έχετε την ανάγκη να τρέξετε πίσω από τις πιο ρεαλιστικές υποχρεώσεις σας, γι’ αυτό δώστε σημασία στις λεπτομέρειες. Αν λειτουργήσετε με προγραμματισμό, θα έχετε κλείσει πολλές εκκρεμότητες πριν φτιάξετε τον δεύτερο καφές σας. Έτσι θα ανορθώσετε κάθε μελετημένο σχέδιό σας, σε επίπεδα επιτυχίας που δεν φαντάζεστε!Στα ζωδια σημερα αναλυτικές ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

  • Λέων

Η ατμόσφαιρα φορτίζεται με επιπλέον ενέργεια, αγαπητοί Λέοντες! Η Σελήνη από τον 5ο Οίκο σας της λάμψης, σχηματίζει μια σέξι γωνία με τον φιλόδοξο Άρη από το ζώδιό σας. Μην παραμερίσετε την παρόρμηση να ζήσετε τη στιγμή, αυτή η ώθηση θα σας βοηθήσει πολύ να χαράξετε ένα πιο λαμπρό μέλλον. Δεν χρειάζονται ακρότητες, αρκεί να μιλήσετε με τα κατάλληλα άτομα ισχύος. Αυτά θα σας ανοίξουν ανέλπιστους ορίζοντες για αξιοποίηση των πόρων σας και ενδιαφέρουσες επενδύσεις!

  • Παρθένος

Τα άστρα σας καλούν να στραφείτε στην ισορροπία, αγαπητοί Παρθένοι! Ενίοτε διστάζετε να ζητήσετε βοήθεια, γιατί δεν θέλετε να επιβαρύνετε τους άλλους. Όμως το τρίγωνο που σχηματίζει η Σελήνη με τον Άρη, κεντρίζει τον τομέα σας της σύμπραξης για καλύτερα αποτελέσματα στις εκκρεμότητές σας. Μπορείτε να απευθυνθείτε στους συναδέλφους ή το ταίρι σας, γιατί θα το κάνετε χωρίς πίεση και άγχος. Βάλτε τη ανασφάλειά σας στην άκρη και θα κερδίσετε περισσότερες συμμαχίες απ’ όσες φαντάζεστε!

  • Ζυγός

Αλλάξτε τα πλάνα σας για να αποδώσετε περισσότερο, αγαπητοί ζυγοί! Με τη συνεύρεση της Σελήνης με τον ενεργητικό Άρη στον 11ο Οίκο σας της δράσης, θα νιώσετε πιο δημιουργικοί και οραματιστές. Τα άτομα του περιβάλλοντός σας θα λαχταρούν να ακούσουν όσα έχετε να πείτε. Απολαύσετε όλη την προσοχή που θα λάβετε, χωρίς να παραχωρήσετε μέρος της ισχύος σας. Αν αναζητάτε δημιουργικό συνεργάτη ή ρομαντικό ταίρι, φροντίστε να επιλέξετε ένα άτομο που θα έχει να προσφέρει τουλάχιστον όσα κι εσείς!

  • Σκορπιός

Καθήστε στην τράπεζα εργασίας, αγαπητοί Σκορπιοί! Ένα τρίγωνο προώθησης ανάμεσα στη Σελήνη και τον αποδοτικό Άρη, εστιάζει στους πιο αποδοτικούς και οικονομικούς τομείς σας. Τώρα θα εντοπίσετε τις χρυσές τομές που αναζητούσατε εδώ και καιρό, χωρίς να χρειαστεί να αποχωρίσετε ή να υποχωρήσετε. Θέστε όσο πιο ξεκάθαρα μπορείτε τα όνειρα και τις φιλοδοξίες σας, ακούγοντας με προσοχή όσα λένε και οι άλλες πλευρές. Με ανοικτό πνεύμα θα εντοπίσετε τα καίρια σημεία, που θα διευρύνουν τον κύκλο σας και θα οδηγήσουν τα αποφασιστικά σας βήματα!

  • Τοξότης

Κάθε απαισιοδοξία φεύγει από το παράθυρο πλέον, αγαπητοί Τοξότες! Η συνεύρεση της Σελήνης από το ζώδιό σας με τον ορμητικό Άρη, κεντρίζει τον 9ο Οίκο σας της έκφρασης. Είστε έτοιμοι να κατακτήσετε όλο τον κόσμο και δεν θα σταματήσετε μέχρι να το καταφέρετε. Επίσης, να είστε έτοιμοι για δημιουργικές στρατηγικές που θα φροντίσετε να γνωστοποιήσετε σε ευήκοα ώτα. Ο περίγυρός σας θα λατρέψει αυτή την ηγετική πλευρά σας και θα σας χρίσει υπόδειγμα προς μίμηση. Δημοσιοποιήσετε τα ταλέντα σας και θα διαπρέψετε μπροστά σε οποιοδήποτε κοινό!

  • Αιγόκερως

Μήπως δεν ήσασταν αρκετά προνοητικοί τον τελευταίο καιρό, αγαπητοί Αιγόκεροι; Μια σύμπραξη της Σελήνης με τον πολεμιστή Άρη στον τομέα σας της ευημερίας, σας καλεί να ξαναβρείτε την ισορροπία σας. Αυτές οι συμπαντικές δονήσεις θα σας εφοδιάσουν με την απαραίτητη για να κάνετε κινήσεις ενίσχυσης της υγείας και της φυσικής σας κατάστασης. Επιστρέψτε στην καθημερινή εξάσκηση και φροντίστε περισσότερο τη διατροφή σας.

  • Υδροχόος

Βγείτε από τη γωνιά σας για να ηγηθείτε της εμπροσθοφυλακής, αγαπητοί Υδροχόοι! Η αποδοτική Σελήνη σχηματίζει ένα τρίγωνο ροής με τον επιδέξιο Άρη και επιτρέπει να πάρετε τα ηνία. Αν και δεν πρέπει να φανείτε υπερβολικά απαιτητικοί, αν δεν επιβάλετε κάποιον βαθμό πειθαρχίας η ομάδα δεν θα φτάσει στους στόχους. Η ελαστικότητα και ο χειρισμός του κάθε θέματος όταν προκύπτει, είναι η πιο αποδοτική τακτική. Σκεφτείτε και το να χωρίσετε το δυναμικό σε μικρότερες ομάδες, προκειμένου να πετύχετε την μέγιστη ισορροπία και ειρήνη!

  • Ιχθύες

Προσέξτε τα συναισθήματά σας, αγαπητοί Ιχθύες! Η Σελήνη σχηματίζει μια γλυκιά γωνία με τον Άρη, κεντρίζοντας τον τομέα σας της «δράσης». Η φαντασία σας θα γράφει υπερωρίες και δεν αποκλείεται να σας οδηγήσει σε πικάντικες εικόνες. Γι’ αυτό να κάνετε έναν έλεγχο ρεαλισμού πριν από κάθε κίνησή σας, ώστε να επιβεβαιώνετε ότι είστε σε σωστή πορεία. Υπό αυτές τις συνθήκες, ενδείκνυται μια ανανέωση στην εμφάνισή σας αλλά και στο σπίτι σας

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments