Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της ημέρας (13/7/19)

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της ημέρας (13/7/19)
Ζώδια σήμερα: Αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια για το Σάββατο (13/7/19).

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της ημέρας (13/7/19).

Ζώδια σήμερα: Διαβάστε αναλυτικά τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Δείτε τι επιφυλάσσει η μέρα.

  • ζώδια κριός

Ακόμη και αν αισθάνεσαι εξαιρετικά γενναιόδωρη αυτή τη στιγμή, δεν χρειάζεται να κάνεις πολλά πράγματα για να εντυπωσιάσεις τον αγαπημένο σου. Στην προσπάθειά σου να δημιουργήσεις ένα άνετο, χαλαρωτικό και πολυτελές περιβάλλον ή να εκφράσεις τα συναισθήματά σου, θα μπορούσαν να είναι απλές χειρονομίες αγάπης- που χρειάζονται τώρα- και τίποτα περισσότερο. Η διατήρηση της απλής αγάπης, κάνει τα πάντα διαχειρίσιμα.

  • ταύρος

Η ικανότητα που έχεις να διαχωρίζεις τα ασήμαντα ερωτικά σου θέματα, μπορεί να σε βοηθήσει σήμερα. Ο αγαπημένος σου, μπορεί να θέλει να αντιμετωπίσει ένα ζήτημα, που εσύ θεωρείς ανάξιο προσοχής. Είναι επίσης πιθανό να χρειαστεί να κατευθύνεις μια συζήτηση προς ένα σημείο που πιστεύεις, ότι έχει αγνοηθεί. Η ενθάρρυνση ανοικτών και ειλικρινών συζητήσεων, ανεξάρτητα από το πόσο δύσκολο είναι αρχικά, φέρνει τώρα ένα νέο επίπεδο αυθεντικότητας στην σχέση σου.

  • δίδυμοι

Για να πετύχεις ένα επίπεδο άνεσης στην ερωτική σου ζωή, μπορεί να προκαλέσει αρχικά κάποια δυσφορία. Φέρνοντας μια συγκεκριμένη αλλαγή θα χρειαστεί ίσως, να απομακρυνθείς από μια ζώνη άνεσης ή ίσως να δημιουργήσεις κάποιο χώρο για τον εαυτό σου, με τρόπους που δεν είχες τη δυνατότητα να κάνεις τελευταία. Αν αυτό συνεπάγεται αποσύνδεση για λίγο, από ένα περίπλοκο ή απογοητευτικό θέμα στη σχέση σου, τότε μην διστάσεις να το κάνεις.

  • καρκίνος

Θα χρειαστεί να παρθεί μια απόφαση τώρα ή σύντομα, σχετικά με το πού πηγαίνει η ερωτική σου σχέση, από δω και μπρος. Αυτό που ήταν όμορφο και ρομαντικό ίσως έγινε συνηθισμένο και έχασε μεγάλο μέρος της σπίθας, που είχε κάποτε. Παρόλο που δε σκέφτεσαι μόνο εσύ πως η σχέση σας χρειάζεται αλλαγές, ο εραστής σου, μπορεί να αισθανθεί πως θέλεις να κάνεις τις αλλαγές εκείνες, που ταιριάζουν μόνο στις δικές σου ανάγκες. Δεν μπορείς να κάνεις τίποτε γι’ αυτό που νιώθεις, και ίσως είναι καιρός, να κάνεις το ταίρι σου να το συνειδητοποιήσει.

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της ημέρας (13/7/19)

  • λέων

Οι υποθέσεις, είναι ο εχθρός σου αυτή τη στιγμή. Όπου αφορά την επικοινωνία ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου, η τάση να παρερμηνεύεις τα λεγόμενά του είναι μια πιθανότητα….. αν τα γεγονότα δεν αποτελούν μέρος αυτών που συζητάτε. Απέφυγε την ηλεκτρονική επικοινωνία όπου είναι δυνατόν, και προσπάθησε να βρίσκεστε τετ α τετ, όταν συζητάτε. Η κακή επικοινωνία δεν χρειάζεται να είναι καταλύτης για ερωτικές παρερμηνείες, όταν μπορεί να αποφευχθεί, εύκολα.

  • παρθένος

Μια περιπέτεια σου προσφέρεται σήμερα…. και αυτό θα μπορούσε να έχει τεράστιο ρομαντικό δυναμικό. Αν είσαι σε σχέση, το ταίρι σου θα κάνει κάτι, που θα σου μείνει αξέχαστο για πολλά χρόνια μετά. Αν είσαι ελεύθερη υπάρχουν ερωτικές δυνατότητες για εξερεύνηση. Είτε έτσι είτε αλλιώς, όσο μεγαλύτερη είναι η αίσθηση της περιπέτειας τώρα, τόσο πιο ευχάριστη και αξέχαστη θα είναι η ανταμοιβή.

  • ζυγός

Ίσως να αναρωτιέσαι τι περισσότερο μπορείς να κάνεις για να εξευμενίσεις το ταίρι σου. Ο ουρανός είναι το όριο από την άποψη αυτή, αλλά προτού προχωρήσεις σε ένα μεγάλο σχέδιο για να κάνεις τον εραστή σου να νιώσει πιο άνετα, σκέψου τι περιμένει αυτός από σένα. Μπορεί να έχεις καλλιεργήσει αβάσιμους φόβους και να έχεις στη διάθεσή σου περισσότερη αγάπη και υποστήριξη από ό, τι νόμιζες. Μην βιαστείς να πιστέψεις ότι η ευθύνη σου είναι, να κρατάς τα πράγματα συνεχώς συντονισμένα.

  • σκορπιός

Αν ο εραστής σου είναι πρόθυμος να κάνει τροποποιήσεις ή να γίνει αυτός, που θα προσπαθήσει να έρθετε ξανά πιο κοντά, τότε προσπάθησε να τον συναντήσεις στα μισά. Θα μπορούσες με πείσμα να απορρίψεις οτιδήποτε, που θα έπρεπε τουλάχιστον να εξετάσεις. Μην πιστεύεις πως θα χειραγωγηθείς ή πως πρέπει να ακολουθήσεις αμυντική στάση. Μπορεί να φαίνεται πως θέλει να δεχτείς κάτι με τους όρους του – αλλά οι προθέσεις του θα είναι γνήσιες και θα έχει τα συμφέροντά σου, στην καρδιά του.

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της ημέρας (13/7/19)

  • ζωδια τοξότης

Οι ικανότητά σου να βγάζεις συμπεράσματα, θα ενισχυθεί και θα είναι πολύ χρήσιμη σήμερα, σε ό,τι αφορά τα ερωτικά σου θέματα. Αντί να βασίζεσαι σε υποθέσεις για τα εξελισσόμενα γεγονότα, ίσως είναι καλύτερα να βρεθείς σύντομα στη θέση του εραστή σου, για να κατανοήσεις σαφέστερα, τί είναι αυτό που σκέφτεται ή αισθάνεται. Παίρνοντας το χρόνο σου, για να το κάνεις, θα εξασφαλίσεις πως θα είσαι πιο συντονισμένη και με τα δύο, αν χρειαστεί να γίνει μια ανοιχτή συζήτηση ανάμεσά σας.

  • ζώδια αιγόκερως

Κάτι φαίνεται να αλλάζει ανάμεσα σε σένα και τον εραστή σου. Κάτι που ήθελες να βιώσεις εδώ και καιρό. Αυτό θα περιλαμβάνει τον τρόπο με τον οποίο οι δυο σας, θα κάνετε περισσότερα πράγματα μαζί από ό,τι κάνατε μέχρι τώρα. Όσο περισσότερα κάνετε μαζί, τόσο ισχυρότερος θα γίνεται ο δεσμός σας. Αλλά θα πρέπει και οι δύο να δείξετε λίγη ευελιξία και αυθορμητισμό όπου χρειάζεται.

  • υδροχόος

Ο ερχομός καλών ειδήσεων θα είναι καταλύτης για να το γιορτάσεις με το ταίρι σου. Κάτι τέτοιο θα σας φέρει επίσης, πιο κοντά. Μια τέτοια εκδήλωση θα απαιτήσει να είστε υποστηρικτικοί και συνεργάσιμοι ο ένας με τον άλλον. Παρόλο που ο χρόνος μπορεί να είναι στο πλευρό σου, προσπάθησε να παραμείνεις αποστασιοποιημένη, μέχρι να χρειαστεί η βοήθειά σου.

  • ιχθύες

Μπορεί να χρειαστεί να σκάψεις βαθιά μέσα σου, για να βρεις την ικανότητα του να είσαι πρακτική σε ό,τι αφορά τις ερωτικές σου υποθέσεις τώρα. Ο εραστής σου, μπορεί να παρασυρθεί από τη φαντασία του ή να θελήσει ν’ αλλάξει μια ισορροπία που σου ταιριάζει και δε θέλεις ν’ αλλάξεις άμεσα ή δραστικά. Μπορεί επίσης να εξαρτηθεί από σένα να μην υποχωρήσεις και να του ξεκαθαρίσεις, πως χρειάζεται ρεαλισμός και προσγείωση στα ερωτικά σας θέματα, και μπορείς να είσαι εσύ αυτή, που θα το καταφέρει.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments