Αθλητισμός

Λιούμπομιρ Φέισα: Οδεύει προς Γαλατασαράι

Λιούμπομιρ Φέισα: Οδεύει προς Γαλατασαράι
Λιούμπομιρ Φέισα: Η Γαλατασαράι τον κάνει δικό της.

Λιούμπομιρ Φέισα: Ένα από τα βασικότερα γρανάζια της Μπενφίκα ήταν ο Λιούμπομιρ Φέισα, όμως τα πράγματα δεν είναι πλέον όπως ήταν και ο Σέρβος δε χαίρει της ίδιας εκτίμησης. Μέχρι λοιπόν τον περασμένο Δεκέμβριο ο Σέρβος μέσος ήταν βασικός και αναντικατάστατος, με μία τιμή που άγγιζε τα 10 εκατομμύρια ευρώ για κάθε ενδιαφερόμενο.

Μετά από έξι μήνες όμως, όπως αναφέρει το Sportime και η στήλη «Παρασκήνια», ο Φέισα δε φαίνεται να υπάρχει πουθενά στον ορίζοντα για τους Πορτογάλους. Συγκεκριμένα, το Sportime λέει πως ο Ανδρέας Σάμαρης, βρίσκεται πολύ πιο μπροστά του, έχοντας υπογράψει μάλιστα και ανανέωση με τους «αετούς» της Λισαβόνας και τον έχει… καταπιεί στο κέντρο.

Έτσι ο μάνατζερ του παίκτη, Φάλι Ραμαντάνι, έχει ήδη αρχίσει τις συνομιλίες με άλλες ομάδες, προκειμένου να αποχωρίσει ο πελάτης του από την Μπενφίκα και να βρει το χρόνο συμμετοχής που επιθυμεί. Για τον άλλοτε αμυντικό χαφ του Ολυμπιακού, φαίνεται ότι έντονο ενδιαφέρον έχει εκφράσει η Γαλατασαράι, που μάλιστα παρουσιάζεται να δίνει τρία εκατομμύρια ευρώ για την απόκτηση του.

Το ποσό είναι αυτό που ζητάει η πρωταθλήτρια Πορτογαλίας, προκειμένου να απαλλαχτεί από τον 30χρονο ποδοσφαιριστή. Όλα αυτά μάλιστα, την ώρα που φαίνεται ότι ο Φέισα, είναι έτοιμος να υπογράψει διετές συμβόλαιο με σχεδόν 2,5 εκατομμύρια ευρώ καθαρά. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Σέρβος, την περσινή σεζόν αγωνίστηκε σε 33 αγώνες, χωρίς να καταφέρει να πετύχει κάποιο γκολ ή ασίστ.

Σύμφωνα πάντως με τους Πορτογάλους, ο Φέισα θα πρέπει να θεωρείται ήδη παίκτης της Γαλατά. Το προηγούμενο χρονικό διάστημα, Γαλατασαράι και Φενέρμπαχτσε έριζαν για την υπογραφή τους, στο τέλος όμως η πρώτη δείχνει να κερδίζει τον «εμφύλιο». Σύμφωνα με την «A Bola», οι πρωταθλητές Τουρκίας κάνουν δικό τους τον Φέισα έναντι 3 εκατομμυρίων ευρώ, «σπάζοντας» το συμβόλαιό του που λήγει το 2021.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments